Obsesia balsamurilor de buze



Probabil că am o obsesie cu balsamurile de buze. Iar dacă nu e obsesie, sigur e dependență. :) Am mare nevoie de ele, deoarece periodic buzele mele se usucă și se crapă.
Cred că am încercat toate balsamurile de buze care există pe piață: Clinique, Avene, Lancome, Chanel, Vichy, Oxiance, Nuxe, L'occitane, etc. 
Am încercat balsamuri de buze care costă în jur de 10 lei, dar și care costă peste 150 de lei. Mereu am mai multe și am grijă să am mereu în casă, în mașină, la birou și rătăcite prin genți... Cert este că nu e necesară o colecție, mai ales dacă multe dintre ele nu sunt folosite, dar cum altfel poți afla care sunt bune dacă nu le testezi? :) 
Testând atâtea, am încercat sa stabilesc care îmi plac cel mai mult și care sunt bune cu adevărat. În poză am pus pe rândul de jos preferatele mele. Clarins sunt pe primul loc, fără discuție. Și cele de la Lancome sunt bune, iar mai nou au creat un Juicy shaker care și nuanțează, hidratează și este delicios (e disponibil în mai multe nuanțe). Foarte bun este cel de la Bioderma, dar nici Chanel nu m-a dezamăgit. Genial mi se pare exfoliantul de buze cu sâmburi de struguri de la YSL. 
Cel mai prost balsam de buze este (în opinia mea) Caudalie. Nu m-a ajutat deloc, iar produsul a devenit inutilizabil în mai puțin de o lună, s-a întărit, nu se mai poate aplica și are un gust rău. 
Există multe opțiuni, în funcție de necesități și de buget, desigur. Nu sunt snoabă, am fost dezamăgită de anumite produse scumpe, așa cum am fost foarte încântată de produse ieftine, care au avut efecte demne de admirat. 
Nu știu dacă există balsamuri de buze românești. Cunoașteți voi ceva bun? 



15 comentarii

  1. Irina,de ce ti se usuca buzele?apa bei destula?

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.breslo.ro/item/balsam-de-buze-dark-chocolate-478247/balsam-de-buze-dark-chocolate-2706169

    Eu sunt multumita de acest balsam de buze comandat de pe Breslo. Am inceput sa ma orientez catre produse naturale, handmade.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow! Ce mai colecţie! :D
    Mulţumim pentru păreri! :) Din toate astea nu l-am folosit decât pe cel de la Himalaya şi mi-a fost foarte ok cu el. De câteva luni nu am mai folosit nici un balsam, ci doar o cremă concentrată cu propolis, miere şi germeni de grâu de la Manicos, firmă românească. O aplic dimineaţa şi seara. Nu este cea mai practică pentru că nu este sub formă de balsam, dar este foarte hidratantă şi costă doar 3.5 lei :) Plus că are şi multe alte proprietăţi. O folosesc cu regularitate de mai bine de un an şi sunt mulţumită. Sună ca într-o reclamă, dar nu este cazul :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarutul e cel mai bun "balsam"pentru buze...si hidratarea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un balsam cu unt de shea de la Yves Rocher. Hidrateaza foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dor tare rau de tine!!!! Te iubesc asa mult

    RăspundețiȘtergere
  7. Cel mai bun balsam de buze pe care l-am folosit si il folosesc este Carmex (cel lichid, mentolat, nu cu aroma de cirese). Se gaseste in farmaciile Help Net si in unele hypermarketuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cele de la Oriflame sunt super, doar de ele ma folosesc. exista o gama larga.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Irina. Imi plac foarte mult si aceste postari. Doar suntem femei si este bine din cand in cand si sa ne mai sfatuim in legatura cu produsele de ingrijire sau de infrumusetare.
    Eu am incercat de la Nivea, Garnier, Avon, Yves Rocher, Oriflame, Balea si Quiz Cosmetic Bio.
    Preferatele mele sunt cele de la Balea, Yves Rocher si Oriflame. De la Avon si Garnier nu mi-au placut deloc(usca buzele) iar de la Nivea doar cel albastru Unisex este bun.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. De la Republica.ro ai incercat?

    RăspundețiȘtergere
  11. eos am avut si de asemenea am fost si foarte mulțumită. Încearcă!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Irina! Azi am inceput sa citesc vol. 3... Balsamul de buze cel mai bun ever este cel de la FOREVER cu aloe vera. FOREVER este o firma cu produse pe baza de aloe vera, foarte bune, probabil ai auzit. Eu il folosesc de vreo 10 ani...costa in jur de 14 lei si e perfect in orice anotimp. Te pup si te felicit pentru "FLUTURI".

    RăspundețiȘtergere
  13. Salut Irina! Mie imi plac foarte mult produsele BIO cu ingrediente din natura. Pentru mine cel mai bun balsam de buze din cate am incercat este de la APIVITA (grecesc) - cu miere, ceara pura de albine si ulei de masline. Sunt mai multe tipuri de balsam cu diferite arome dar eu il prefer pe cel cu 100% ingrediente naturale. Aici e un link cu poza daca doresti sa vezi :)
    https://thequintessentialbeauty.files.wordpress.com/2014/01/apivita-lipcare-propolis.jpg
    Te pup cu drag si multe multe felicitari pentru Fluturi 3. I-am gasit si eu un loc de curand pe raftul cartilor mele de suflet. Multumesc! Nora.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Irina!Eu am gasit un balsam de buzele excelent si nu este exagerat de scump,este un produs natural de la compania Forever, Lips Aloe Vera.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna Irina, pe mine m-au incantat foarte mult produsele Young Living in general, iar balsamurle de buze super hidratante sunt de vis.....
    O zi frumoasa!
    Cu drag!
    p.s felicitari pentru carti! le-am citit pe nerasuflate.......

    RăspundețiȘtergere