4 comentarii

  1. Buna draga Irina , credeam ca esti suparata pe noi de nu ai mai postat in ultima perioada pe blog.Am citit si recitit cartile.Sunt extraordinare ,am ras,am plans,m-am infuriat,bucurat emotionat si am trecut prin toate starile.Esti minunata si tin sa iti multumesc. Astept cu nerabdare vol 3 ...Felicitari si ganduri bune din suflet pentru suflet.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai de postat, a postat o poza, de scris, nu a mai scris nimic de o eternitate. In viata oricarui blogger intervine plictiseala la un moment dat si este posibil sa asistam deja la "moartea" unui blog. Pana la urma si soarele se va stinge, e in firea lucrurilor. Pacat, a fost un blog frumos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,nu cred ca Irina va renunta la blog sunt sigura ca este foarte ocupata mai ales ca a fost plecata cateva zile intr-o vacanta superba,din ce am vazut din pozele postate pe facebook.Sunt convinsa ca o sa ne incante cat de curand cu povestiri din vacanta si multe altele.Oricum ar fi Irina draga noi te asteptam cu drag sa ne mai impartasesti din intamplarile tale bune sau mai putin bune!! Va doresc o zi minunata tuturor! Alina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea Irina, îmi doresc toate cărțile tale în biblioteca mea, în copilăria mea cărțile și scrisul au fost refugiul meu, Hut ab pentru împărtășirea frumoasă de care noi oamenii simpli ne bucurăm, emotionăm prin relatarea scrisă de tine. Liebe Irina, wünsche ich dir von ganzen Herzen ♥, alles, alles liebe, Daniela

    RăspundețiȘtergere