Prejudecăți



O mare greșeală a bărbaților, atunci când vine vorba de a cuceri femei, este stima de sine mult prea scăzută... mai exact, teama că nu sunt demni, că nu sunt suficient de buni, de frumoși și că nu au ceea ce vor ele. 
Se pare că bărbații au complexe de inferioritate care îi descurajează foarte mult. De aceea, de multe ori, ei nici măcar nu îndrăznesc să încerce să facă vreun pas spre a cuceri o femeie, având prejudecăți conform cărora, o femeie nu se poate îndrăgosti de un bărbat cu calviție, fără un trup de macho sportiv, fără bani, fără mașină, fără casă și eventual fără o funcție pompoasă pe cartea de vizită. 
Desigur că există o anume categorie de femei pentru care toate acestea contează, dar nu cred că toți bărbații vor să cucerească acea categorie de femei... sau? :) 
Mai sunt și femei cărora le place să meargă cu autobuzul, atâta timp cât iubiții lor le țin de mână... și atâta timp cât știu că la capătul oricărui drum de întoarcere spre casă, le așteaptă iubirea. 
Mai sunt și femei care pot trăi fericite într-o mansardă închiriată, în care fiecare lucru necesar pe care îl dobândesc să fie așteptat și prețuit. 
Mai sunt și femei pentru care o cină servită din aceeași farfurie, unul lângă altul jos pe covor, este mai savuroasă și mai romantică, decât o cină în orice locație luxoasă din lume.
Mai sunt și femei care nu se visează soții de manageri... care își doresc să împartă bucuria lucrurilor simple și nu să fie sacrificate pentru ambițiile de copii săraci ale bărbaților de lângă ele. Mai sunt și femei pe care nu lucrurile le fac fericite… care au nevoie doar de siguranța iubirii.
Mai sunt și femei care știu că totul se construiește împreună, care nu vor ca el să vina frumos împachetat și accesorizat pentru a le oferi o viață fără griji...
Mai sunt și femei pentru care el, deși nu este un crai, poate fi cel mai frumos din lume… și pe care nu l-ar înlocui cu nimeni, niciodată…


3 comentarii

  1. da mai sunt femei ...... dar trebuie o anumita maturitate sa poti aprecia lucrurle marunte . Trebuie intelepciune sa poti vedea in omul de langa tine .... Trebuie o dragoste nesfarsita sa poti sa-l accepti asa cum este , fara sa vrei sa-l schimbi....

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa 25 de ani de casnicie este singurul om langa care vreau sa imbatranesc, tatal copiilor mei.Eu inclin sa cred ca mai exista femei, care au asemenea barbati langa ele si nu conteaza nici aspectul fizic, nici starea financiara, doar ceea ce traiesc impreuna, si bune si rele.Dar fara iubire nimic nu se poate.

    I.R.

    RăspundețiȘtergere