10 lucruri faine descoperite anul trecut



La sfârșitul fiecărui an obișnuiesc să scriu despre cele mai bune lucruri pe care le-am descoperit în anul respectiv. Nu am avut timp să scriu despre asta până acum, dar nu am renunțat la idee.
Poate câteva dintre lucrurile descoperite de mine vă pot fi de folos și vă pot ușura și înfrumuseța viața, așa cum mi s-a întâmplat și mie.
Voi încerca să vă ofer și linkuri către site-uri/magazine unde puteți găsi produsele pentru a putea găsi  mai multe informații despre ele.

Iată lista mea:

1. Produsele cosmetice Eisenberg
Au fost o salvare și o revelație. Le-am descoperit după vacanța lungă prin Europa, după ce am umblat câteva săptămâni prin frig și prin vânt și după ce lipsa somnului și alimentația haotică și-au pus amprenta pe tenul meu. Le-am cumpărat din disperare și am văzut efectele benefice după câteva zile.
Le găsiți la Douglas: Produse Eisenberg



2. Dispozitivul sonic de curățare și masaj facial Foreo Luna 3
Știam de mult timp de existența dispozitivelor Foreo, dar nu am fost tentată să le folosesc. Credeam că este suficient că folosesc produse foarte bune pentru îngrijirea tenului și că merg frecvent la un salon de înfrumusețare unde îmi fac tratamente cosmetice. Totuși, acest dispozitiv este foarte util și foarte eficient deoarece curăță tenul în profunzime și sporește efectul cremelor. 
Îl găsiți aici: Foreo Luna 3

3. Bomboanele cu miere de manuka
Știam că mierea de manuka este foarte bună, dar nu am cunoscut și beneficiile bomboanelor cu manuka până când o tuse care m-a chinuit câteva zile m-a determinat să le încerc ca pe o ultimă soluție salvatoare. Așa am descoperit că datorită lor puteam să dorm și nu mai tușeam noaptea ca un măgar. 😀
Consumând aceste bomboane am observat și o îmbunătățire a sănătății gingiilor mele cu care am avut niște probleme. 
Găsiți aici mai multe sortimente: Bomboane cu miere de Manuka


4. Tabletele System Well
Când mi-au fost recomandate într-un magazin Secom, am strâmbat din nas și i-am spus farmacistei că eu știu toate suplimentele care ajută la întărirea imunității. Dar ea mi-a sugerat să le încerc, promițându-mi că voi reveni să mai cumpăr. Le-am testat și le-am trimis câtorva prieteni călugări care erau frecvent răciți. Niciunul dintre noi nu am mai răcit după ce am consumat System Well. Totodată am observat și o îmbunătățire a sănătății sistemului digestiv. 
Vă rog să nu considerați această recomandare ca fiind o medicație și să consultați doctorul pentru orice simptom și afecțiune.
Puteți afla mai multe detalii despre System Well și îl puteți comanda aici: System Well


5. Aspiratorul Rowenta RH9472WO Air Force 560 Flex.
După ce am avut câteva aspiratoare fără fir (la care am renunțat, fie pentru că nu aveau autonomie mare a bateriei, fie pentru că erau prea grele și dificil de folosit, fie pentru că nu eram mulțumită de puterea lor de aspirare), am renunțat la ideea de a mai avea un aspirator fără fir. 
Eu am alergie la praf și la acarieni și trebuie să aspir des. Am un aspirator Miele de care sunt foarte mulțumită, însă durează până îl montez și îi schimb capetele de aspirare în funcție de suprafețele pe care le aspir (fiindcă eu aspir toate suprafețele, canapele, paturi, rafturi, cărți, uși, etc). 
Cineva mi-a recomandat acest aspirator Rowenta și, din dorința de a avea un aspirator pe care să-l iau rapid și să pot aspira cu el zilnic, l-am comandat. 
Dragilor, acest aspirator mi-a ușurat viața! Eu aspir cam 140 mp de pardoseli, covoare pufoase, plus toate suprafețele. Obișnuiesc să-mi aspir patul dimineața, iar acest aspirator este perfect pentru asta fiindcă se poate desface în mai multe bucăți, în funcție de necesități. Este și aspirator de mână și aspirator de pardoseli. Are un capăt de aspirare pentru paturi, unul pentru pardoseli și unul pentru celelalte suprafețe: noptiere, mese, scaune, mobila de pe terasă, colțuri și spații foarte înguste. Nu mai este necesar să șterg și praful după ce aspir. Este ușor de folosit, are autonomie mare și se încarcă foarte repede. 
Îl găsiți pe eMAG și puteți vedea o prezentare a lui aici: Apirator Rowenta



6. Sticlele S'well
Le-am descoperit în vacanța petrecută în Canada. Și, datorită lor, am mereu apă rece ca gheața în mașină și în geantă, chiar dacă las mașina toată ziua în soare. Sunt foarte practice și mulțumită lor am renunțat la sticlele de plastic. 
Eu mi-am cumpărat și variantele mici în care pot păstra și băuturi calde, este foarte comod să-mi iau cafeaua când plec de acasă. 
Deoarece aceste recipiente au avut mare succes pe piață, mulți au încercat să le reproducă, însă nu cu succes. Am testat și alte variante, însă doar cele originale sunt cu adevărat eficiente. 
Se găsesc în magazinele din străinătate și pe Amazon.


7. Serumul de păr Kava-Kava.
Este produsl meu de păr preferat, nu știu dacă am avut vreodată un produs pentru păr mai util și care să-mi placă mai mult. Acest serum îmi ajută părul să arate sănătos și strălucitor, îl hidratează și îl protejează de razele nocive ale soarelui. Se aplică o cantitate mică pe părul spălat și zvântat cu prosopul, apoi părul se va pieptăna foarte ușor, va fi strălucitor și va mirosi minunat.  
Îl găsiți aici: Serum Kava Kava
8. Pâinea crocantă fără gluten Roland
După ce am încercat și m-am săturat de toate variantele de pâine uscată, am descoperit această pâine care este foarte gustoasă. Există două variante: Intense și Gourmet. 
Se găsește în magazinele Auchan. 
9. Para de duș cu filtru ionic Swiss Blu'
Am descoperit-o în Dubai. Era promovată intens într-un Mall și lumea părea foarte încântată de faptul că această pară de duș elimină impuritățile și bacteriile din apă și reduce semnificativ consumul de apă. M-a tentat deoarece sunt nemulțumită de apa puternic clorinată de la noi. Într-adevăr, apa nu mai miroase deloc a clor, sesizez de îndată diferența dintre apa filtrată prin această pară de duș și cea de la chiuvetă. Mai mult de atât, am redus semnificativ consumul de apă, para de duș are o presiune foarte puternică. 
Le-am căutat și la noi, însă nu le-am găsit decât pe Amazon. 

10. Termostatul Salus iT500 
Este un termostat inteligent care poate programa temperatura în locuință în mod automat, în funcție de preferințe. Poate fi programat și controlat și de pe telefon. Este wireless (nu are fire), are aplicație dedicată pentru Android, vă ajută să controlați și să ajustați temperatura de acasă indiferent de locul unde vă aflați. 
Dacă plecați de acasă și uitați să reglați temperatura ambientală, termostatul vă trimite o alertă pe telefon. 
Puteți citi mai multe despre el aici Termostat Salus iT500



Aștept cu drag și recomandările voastre dacă ați descoperit lucruri care vă plac și care vă fac existența mai ușoară.


13 comentarii

  1. Nu am asa descoperiri, dar m-ai convins, mai ales ca acum o gramada de timp ca sa caut oferte si diverse alte chestii, m-ai convins, dupa cum spuneam sa incerc sa imi procur sticlele S'well pentru ca vara sunt disperata dupa apa rece si aspiratorul Rowenta pntru ca e clar ca ai experienta persoanala cu chestia asta.Santate si sa trecem cu bine peste toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Irina iti multumesc pentru recomandarile care chiar sunt utile.
    Si eu am alergie la acarieni. Chiar este de ajutor aspirarea patului sau folosesti si ceva sprayuri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aspirarea patului chiar ajută. Acarienii se hrănesc cu praf și cu piele moartă...
      Nu foloesc sprayuri, nu este ok să folosești chimicale în așternuturi.
      Eu am protecție de saltea antiacarieni, protecții de perne, pilota cu protecție... am investit în pat și așternuturi, dar merită. Și totuși aspir patul, aerisesc des pernele și pilotele în ger sau în căldură foarte mare (nu în soare!), le spăl frecvent. Aspir des canapelele, fotoliile...
      Chiar dacă pe paturi am saltele speciale tratate antiacarieni, eu le aerisesc mereu. Când plec în vacanțe le las fără așternuturi, iar când mă întorc le aspir foarte bine. Simt imediat diferența față de dormitul în alte locuri și dormitul acasă unde nu mă mai trezesc cu ochii înroșiți și nasul înfundat.

      Ștergere
  3. Draga Irina,mi-ar placea să ne povestesti si despre alte lucruri pe care le-ai descoperit, poate niste parfumuri, lucruri foarte iubite de femei, genti, bijuterii.....Am vazut ca iti lac gentile si ai cateva foarte frumoase.Imi plac mult cerceii pe care ii porti, poate ne povestesti ce ti-ai mai cumparat frumos si de unde.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Mirabel, despre parfumurile descoperite în 2019 am scris un articol.
      Despre genți și bijuterii evit să povestesc. Am avut niște experiențe neplăcute cu persoane care m-au criticat că îmi permit anumite lucruri, care m-au acuzat că mă dau mare...
      Da, sunt o iubitoare de genți, iar preferata anului trecut este o geantă LV Onthego bej care îmi place la nebunie și pe care cu greu am găsit-o. Când eram mai convinsă că LV nu va face vreodată o geantă care să-mi placă la nebunie, a venit cu acest model. Deci ea ar fi descoperirea anului trecut în materie de genți. 😍
      Te îmbrățișez!

      Ștergere
    2. Iti multumesc pentru raspuns! Am cautat geanta pe siteul L.V. si chiar ca este superba!!!
      Am citit si eu despre faza cu geanta chanel. Ce sa-i faci, sunt fel si fel de oameni. Nu le da atentie celor care sunt invidiosi sau care nu au loc de tine. Cititorii tai vor sa te cunoasca mai bine si sa iti cunoasca preferintele. Toate celebritatile isi arata lucrurile, tu de ce nu ai avea voie sa faci asta? Boala romanului a fost mereu grija altuia si invidia pe ala care are mai mult. Nu ii baga in seama. Te pup!

      Ștergere
    3. Draga Irina am vazut ca iti plac mult gentile Chanel. Vreau sa te intreb ce parere ai despre geanta shopping bag, cea care este facuta din material textil si pe care scrie Chanel Paris sau Cjanel 31 Rue Cambon? Mie imi place foarte mult dar nu am avut ocazia sa o vad in realitate. Tu ai vazut-o? Ms!

      Ștergere
    4. Din păcate nu-mi place modelul genții Chanel de care spui... Îmi place forma, mărimea, însă nu îmi place felul în care scrie Chanel pe ele, este prea evident și prea strident. Totodată nu cred că merită să investești într-o geantă din material. Eu am văzut la cineva o asemenea geantă și era distrusă pe margini, arăta foarte rău.
      Eu prefer gențile din piele, rezistente, care se pot curăța și întreține ușor.

      Ștergere
    5. Acel model de la Chanel exista si din piele.
      https://www.chanel.com/us/fashion/p/A57069B02625N5949/shopping-bag-grained-calfskin-gold-tone-metal/

      Ștergere
    6. Știu, dar tot nu-mi place logoul uriaș de pe ele. 🙂

      Ștergere
  4. Bomboanele din manuka sunt foarte bune!Ai dreptate ca ajuta mult la tuse!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu le-am comandat si sunt foarte bune!Multumesc!!

      Ștergere
  5. Buna Irina,

    Te rog sa ne scrii si despre bijuterii si genti (da-i la o parte pe comentatori) pe mine Chiar m-ar interesa o recomandare pentru o bijuterie pretioasa. Am incercat un sampon recomandat de tine si a fost extrem de bun.
    Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere