Dacă eu nu te vreau, tu de ce mă vrei? 🙂



Dacă te-am blocat pe facebook, pe instagram sau pe whatsapp înseamnă că te-am dat afară din lumea mea și că nu vreau să mai am vreo tangență cu tine. Înseamnă că tu pentru mine NU mai exiști. Și dacă nu mai exiști, nu mai contează deloc părerile și psihozele tale. Este posibil ca acestea să nici nu fi contat vreodată...
Un minim bun simț te-ar ajuta să înțelegi că ar trebui să încetezi să mă mai abordezi și să mă hărțuiești.

Dacă ai ajuns în situația penibilă și dezonorantă de a fi blocat de cineva, înseamnă că ești o persoană dezagreabilă și nedorită. 
Este sub demnitatea unei persoane, mai ales a unei femei, să dea buzna în locuri în care nu este dorită și de unde a fost dată afară... 
Trebuie să știi când să te oprești și trebuie să înveți să accepți când este cazul să renunți la dorința arzătoare de a-ți spune părerea cu orice preț și de a-ți vărsa noroiul din suflet. 
Prețul purtării tale este degradarea umană și nu știu dacă există cineva care să merite să plătești atât de scump. 
Celui care te blochează îi ia câteva secunde să scape de tine, dar tu pierzi timp (= viață), energie și demnitate insistând să te faci văzut și auzit cu prostiile tale. Te faci de rușine. 

Prin insistența ta de a intra cu forța în viața cuiva și prin incapacitatea ta de a nu te opri din a face mizerie, nu faci altceva decât să recunoști cât de slab, de mic și de lipsit de demnitate ești. Arăți doar cât de puțin te respecți pe tine ca om și cât de importanți sunt pentru tine cei pe care nu îi placi sau pe care îi urăști. 
Dacă nu-ți poți vedea de viața ta fără să simți nevoia să-i ataci pe cei pe care nu-i placi, dacă nu poți trăi liniștit fără a te răzbuna pe oameni care nu ți-au greșit cu nimic, ai probleme destul de grave. Încearcă să-ți rezolvi aceste probleme. Încearcă să afli de ce nu îți plac anumiți oameni, de ce îi urăști și de ce simți nevoia să le faci rău și să le tulburi liniștea. Încearcă să înțelegi că nu este normal să simți nevoia să te răzbuni pe cineva doar pentru că este mai fericit, pentru că are mai mult decât ai tu sau pentru că nu te vrea în viața sa.  

Crezi cumva că nefericirea altora îți va aduce ție satisfacții? Dacă este așa, îmi pare rău pentru tine... te compătimesc sincer și îți doresc să te vindeci de ceea ce-ți degradează sufletul, să-ți găsești pacea și echilibrul, să găsești oameni buni care să te inspire să ai preocupări sănătoase, îți doresc să ai dragoste și tot ce-ți lipsește de ai ajuns să fii atât de rău și de întunecat încât să faci parte dintre cei care fac lumea urâtă.

Te asigur că pe mine nu reușești să mă tulburi... pentru că tu pentru mine nu exiști. 


2 comentarii

  1. Patru vietăţi sunt mai mici pe pământ, şi totuşi dintre cele mai înţelepte:
    furnicile, care nu sunt un popor tare, dar îşi pregătesc hrana vara;

    şoarecii de munte, care nu sunt un popor puternic, dar îşi aşază locuinţa în stânci;

    lăcustele n-au împărat, şi totuşi pornesc toate în cete;
    păianjenul îl poţi prinde cu mâinile şi se găseşte totuşi în casele împăraţilor

    Binecuvântarile Întelepciunii lui Dumnezeu si dragostea Fiului Sau, sa-ti mângâie prin Duhul Sfânt Sufletul si sa-ti elibereze întreaga fiinta de toate rautatile universale ucigatoare, drag Suflet frumos !

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este dar , foarte multi nu inteleg aspectul asta si chiar daca noi nu-i vrem ei ne vor... chiar si cu forta .Niste frustrati ! Dar,un suflet frumos nu trebuie sa fie necajit ,eu va apreciez pana la cer si inapoi... Aveti un suflet bun si mare ! Sanatate multa !

    RăspundețiȘtergere