Azi m-a amuzat...



Azi m-a amuzat să descopăr de ce unii spun că eu am copiat citate de la alți autori. Pentru că unii modifică pe internet după cum îi taie capul, schimbă și confundă autorii... intenționat sau poate nu. Am aflat chiar și că unii au fabricat poze cu citate ale altor autori și au pus numele meu alături ca să mă incrimineze că mi-am asumat citatele altora. Citatele acelea s-au răspândit în mediul online, dar eu nu le-am postat nicăieri și niciodată, deci nu mă poate acuza nimeni că le-am creat sau că am fost de acord cu ele. Știm cine se ocupă cu astfel de creații și știm și de ce... :) 
Cert este că eu nu am copiat niciodată pe nimeni, nu am plagiat, nu m-am inspirat de la alții și nici nu voi face asta. Sunt capabilă să scriu liber ceea ce simt, ceea ce gândesc și ceea ce trăiesc. Și niciodată nu aș subestima inteligența celor care mă citesc și nu i-aș desconsidera mințindu-i. Iar dacă vreodată am scris un gând care seamănă cu gândul cuiva nu înseamnă că am copiat/plagiat, suntem peste 7 miliarde de oameni pe lume, deci probabilitatea să existăm mai mulți care gândim și simțim la fel este foarte mare. Eu dacă vreau să spun că "Apusul de soare este mai frumos când îl admiri cu cineva alături", nu mă apuc să caut pe google să văd dacă a mai spus cineva asta... Ar fi culmea! Simt și mă exprim. Iar dacă altcineva mai spune acest lucru, dar altfel formulat, nu înseamnă că mă copiază pe mine sau că plagiază. Este firesc să gândim și să simțim la fel.  

Cât despre cei care chiar au copiat de la mine... nu-mi pasă. Este greșala lor, este rușinea lor. 

Am observat că este frecventă răspândirea de citate și texte fără a se menționa numele autorilor, poate de aceea se și fac confuzii de multe ori... și poate de aceea unii primesc informații eronate și nu au șansa să învețe.  




2 comentarii

  1. Eu iti recunosc textele de indata.Esti unica si irepetabila.😍

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o fiinta geniala, minunata, cum nu mi-a fost dat sa cunosc niciodata, desi am cautat-o viata aceasta 3D relativa, toata; fii etern, peren de Domnul Dumnezeu binecuvântata !

    RăspundețiȘtergere