BDHQ - Probabil cel mai puternic antioxidant din lume!


Când aflu despre un produs bun, primul impuls este să-l recomand și altora. De data aceasta m-am gândit bine înainte. Știam că voi fi judecată greșit, că se va crede că fac reclamă (plătită) sau că trăiesc pe altă planetă și nu realizez că nu oricine își poate permite așa ceva. Însă consider egoism să știu despre un lucru care ar putea ajuta lumea și să tac. 
Poate ați observat că sunt foarte responsabilă atunci când recomand ceva, cu atât mai mult produse care pot influența sănătatea. Tocmai de aceea refuz să recomand (fie și cu contracte de publicitate) produse în care nu cred și pe care nu le testez. 

Am avut în ultimul timp tangență cu copii și adulți bolnavi de cancer, dar și cu alte afecțiuni grave. Am locuit mai mult prin spitale decât acasă și am ajuns într-un stadiu de disperare care m-a determinat să mă documentez atât de mult, încât să nu mă mai poată induce în eroare nimic... fiindcă nu era loc de riscuri în situațiile unor oameni prea bolnavi ca să li se vândă iluzii sau, Doamne ferește, produse care le-ar face mai mult rău. 
Știu foarte multe despre tratamentele chimio, dar și mai multe despre cele cu produse naturiste. 
Știu ce rol au antioxidanții și știu cât de importantă este prevenția.
Cei preocupați de sănătate știu deja cât de importanți sunt antioxidanții pentru organism, de aceea nu voi insista cu detalii. Cu siguranță ați făcut tot felul de tratamente naturiste care să vă ajute imunitatea și care să stopeze evoluția anumitor boli. Pe piață există multe produse care ajută, dar și multe produse false.

Produsul acesta are o poveste. Cu cei de la Plantum am legat o prietenie, ei știind că eu comand multe produse pentru persoanele apropiate, dar și că am tangență cu oameni foarte bolnavi sau care abia s-au vindecat de boli grave. S-au străduit să aducă în țară acest produs și m-au sunat să-mi povestească despre el. Prețul mi s-a părut descurajant, e adevărat, apoi mi-am amintit ce costuri au presupus alte tratamente, dar mai ales că sănătatea și viața nu au preț. 
Eu l-am testat fără ezitare, dar nu înainte de a mă sfătui cu medicul meu, desigur. 

Eu nu încerc să vă conving să-l testați. Eu spun să vă documentați doar despre acest produs și să decideți împreună cu medici, eventual, dacă aveți nevoie de el. E bine să știți măcar despre acest produs, poate informația va ajuta cândva pe cineva.

Puteți afla detalii despre acest produs aici: BDHQ 13g Siberia Rusia
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu