BDHQ - Probabil cel mai puternic antioxidant din lume!


Când aflu despre un produs bun, primul impuls este să-l recomand și altora. De data aceasta m-am gândit bine înainte. Știam că voi fi judecată greșit, că se va crede că fac reclamă (plătită) sau că trăiesc pe altă planetă și nu realizez că nu oricine își poate permite așa ceva. Însă consider egoism să știu despre un lucru care ar putea ajuta lumea și să tac. 
Poate ați observat că sunt foarte responsabilă atunci când recomand ceva, cu atât mai mult produse care pot influența sănătatea. Tocmai de aceea refuz să recomand (fie și cu contracte de publicitate) produse în care nu cred și pe care nu le testez. 

Am avut în ultimul timp tangență cu copii și cu adulți bolnavi de cancer sau cu alte afecțiuni grave. Am locuit mai mult prin spitale decât acasă și am ajuns într-un stadiu de disperare care m-a determinat să mă documentez atât de mult, încât să nu mă mai poată induce în eroare nimic... fiindcă nu era loc de riscuri în situațiile unor oameni prea bolnavi ca să li se vândă iluzii sau, Doamne ferește, produse care le-ar face mai mult rău. 
Știu foarte multe despre tratamentele chimio, radio, dar și mai multe despre cele cu produse naturiste. 
Știu ce rol au antioxidanții și știu cât de importantă este prevenția.
Cei preocupați de sănătate știu deja cât de importanți sunt antioxidanții pentru organism, de aceea nu voi insista cu detalii. Cu siguranță ați făcut tot felul de tratamente naturiste care să vă ajute imunitatea și care să stopeze evoluția anumitor boli. Pe piață există multe produse care ajută, dar și multe produse amăgitoare, false.

Produsul acesta are o poveste. Cu cei de la Plantum am legat o prietenie, ei știind că eu comand multe produse pentru persoanele apropiate, dar și că am tangență cu oameni foarte bolnavi sau care abia s-au vindecat de boli grave. S-au străduit să aducă în țară acest produs și m-au sunat să-mi povestească despre el. Prețul mi s-a părut descurajant, e adevărat, apoi mi-am amintit ce costuri au presupus alte tratamente, dar mai ales că sănătatea și viața nu au preț. Totuși, înainte să vă sperie prețul, trebuie să știți că un flacon are 186 de doze, ceea ce înseamnă că acoperă tratamentul pentru 6 luni (ca prevenție și întreținere) sau 2 luni (în cazul cancerelor depistate deja).  
Eu l-am testat fără ezitare, dar nu înainte de a mă sfătui cu medicul meu, desigur. 

Vă recomand doar să citiți despre acest produs și să decideți împreună cu medici, eventual, dacă aveți nevoie de el. E bine ca măcar să știți despre BDHQ, poate informația va ajuta cândva pe cineva. 

Puteți afla detalii despre acest produs, aici: BDHQ 13g Siberia Rusia

  1. Buna, am nevoie sa vorbesc cu tine. Esti una din persoanele care imi pot da un sfat si ma pot intelege. Te iubesc mult... Te rog

    RăspundețiȘtergere
  2. iti multumesc irina caci citindu ti articolele am reusit sa ma regasesc pe mine,ma pierdusem pe mine si o multime de alte lucruri mi le am rezolvat ...multumesc ca existi .

    RăspundețiȘtergere