Revelion de neuitat în Maramureș!



Dragii mei, 

în sfârșit mi-am făcut puțin timp să vă povestesc despre revelionul petrecut în Maramureș. Vreau să aflați detalii despre zona frumoasă și despre oamenii minunați de acolo, sperând că veți merge și voi să descoperiți câtă bucurie vă pot oferi.   
Noi am petrecut revelionul în Borșa. De ce Borșa? Pentru că este un oraș/stațiune care îmi place enorm. Am fost de câteva ori vara și mi-am dorit să merg și iarna. Din fericire am avut parte de o iarnă ca în povești, cu zăpadă multă și curată, cu soare și ger.
Borșa oferă multe posibilități de a petrece timpul în natură, drumeții și sporturi de iarnă. Puteți vizita Mănăstirile din împrejurimi, neapărat Bârsana (noi am fost și la Rohia și la Sfânta Treime Prislop Borșa), puteți face o plimbare la Cascada Cailor și chiar o călătorie cu Mocănița. Iar dacă iubiți sporturile de iarnă, stațiunea Borșa este perfectă! 
Noi am urcat cu telescaunul și am mers pe jos la Cascada cailor. Pentru copii a fost o adevărată distracție să se tăvălească în zăpada mare și curată, iar noi ne-am minunat de peisajele de basm.
Am fost cazați la Pensiunea Lavinia-Daniel , o casă superbă și primitoare care aparține unor oameni minunați, calzi, cuminți, harnici și foarte generoși. Bunătatea lor te face să simți mai bine ca acasă. Oricât aș vrea să le găsesc un minus, nu reușesc... poate doar faptul că ne-au oferit prea multă mâncare și prea bună! Maria gătește senzațional și cu multă dragoste tot felul de bunătăți, pâine de casă, prăjituri, supe și orice îți poftește sufletul.
Pensiunea este mare și primitoare, iar curățenia este exemplară. În mansarda casei familia a amenajat totul păstrând tradițiile zonei și amintirea străbunilor. Este superb, o casă caldă și primitoare unde te odihnești foarte bine și unde poți petrece zile minunate împreună cu oamenii dragi.
Vreau să le mulțumesc gazdelor Maria și Daniel, atât în numele meu cât și al prietenilor mei, pentru ospitalitatea lor, pentru că ne-au răsfățat și ne-au făcut să-i îndrăgim! 
Aștept cu drag părerile voastre dacă ați fost în Maramureș, iar dacă nu ați fost, neapărat să vă oferiți o vacanță acolo. Vă garantez că vă veți întoarce cu amintiri de neuitat!
Iubesc Maramureșul și oamenii de acolo! 










Mai multe poze aici: Album Revelion Maramureș

Detalii despre Pensiunea Lavinia-DanielPensiunea Lavinia-Daniel Borșa
Pagina Facebook: Pensiunea Lavinia-Daniel


8 comentarii

  1. Ma bucur ca te-ai simtit atat de bine! Te iubesc mult si ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prezenta ta oriunde-n lume,
    Este o binecuvântare.
    Tu risipesti raul din lume,
    Si faci din noapte,zi cu Soare !
    Brasovul,Sibiul,Nordul Moldovei toata Romania este un autentic 'Paradis',iar tu un înger cu suflet uman ce ofera bucurii muritorilor de rând!
    Fii binecuvântata !
    P.S.Articolul si pozele îmi plac enorm,si-mi produc bucurie pentru ca te-ai simtit bine în aceasta parte mai salbatica a tarii. Merci ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Irina ,totusi de mult ma framinta o intrebare,esti impreuna cu Robert si in prezent sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. ce fain arata, poate ajung si eu iarna viitoare

    RăspundețiȘtergere
  5. Marinela Pachner28 februarie, 2017 17:51

    Marinela P.28 februarie 2017
    ......prietena mea mi-a spus ca are o carte buna si era de parere ca ar fi bine sa o citesc , i-m spus ok asa ca mi-a adus-o" FLUTURI" :) am inceput-o sambata dupa-amiaza si ieriseara am terminat-o , toate cele 3 volume .... deci nu am citit-o ci am mancat-o :))
    da , sunt extraordinar de impresionata , au fost pagini intregi unde am crezut ca imi scrii viata , viata mea ... si acum sunt momente unde raman privind in gol si gandindu-ma la tine , iar astazi vad ca-ti place Maramuresul :) Fantastic cat de multe lucruri avem in comun desi probabil ne desparte o lume intreaga. La Borsa am fost prima oara acum cca 30 de ani , dar si in zi de astazi pastrez in suflet amintirile frumoase de atunci , mda ... esti o femeie deosebita cu un har deosebit .... mi-as dorii din suflet sa am posibilitatea sa te vad si sa te aud vreodata ... Dumnezeu sa te Bine-cuvanteze si sa-ti calauzeasca pasii .

    RăspundețiȘtergere
  6. Marinela Pachner28 februarie, 2017 17:59

    prin cartile tale mi-ai redeschis usite in suflet pe care le-am uitat sau am vrut sa le uit ..... citind Fluturii aveam impresia ca ai intrat in sufletul meu si ai vazut tot ceea ce am acolo , tot ceea ce am ascuns ........ acum vad aceasi dragoste pt Maramures la fel ca si mine , doar ca eu am fost ultima oara la Borsa cca acum 30 de ani , sunt profund impresionata , daca as reusii vreodata sa iti pot vorbii live , cred ca am sta zile si nopti vorbind , povestind .... esti un om deosebit Irina , Dumnezeu sa te bine-cuvanteze si sa-ti calauzeasca pasii

    RăspundețiȘtergere
  7. Am devorat cele 3 volume "Fluturi"... doua zile au fost prea mult pentru a parcurge randurile scrise... Acum inca ma simt sub "magia" cartilor si a povestii tale. Si nu pot sa nu ma intreb.. Ce s-a ales de Robert, a ramas in viata ta sau ea, viata insasi, v-a purtat spre carari separate? Matei a aflat de iubirea dintre voi? Iar fetita lui Matei te mai are prin preajma?
    De fapt, ai acel ceva in felul tau de a scrie... care te face sa vrei sa sti mai mult si sa iti doresti sa intervii pentru a schimba cateceva... As fi vrut sa am puterea sa ii spun eu lui Matei ca o femeie adevarata nu vrea banii vrea sentimentele iar lui Robert ca daca nu lupta el pentru ce iubeste altcineva nu o va face...
    Poate imi vei raspune la intrebari si daca nu atunci o sa imi imaginez eu ceva frumos pentru voi... Ca Matei afla si pentru prima data in viata lui isi rezolva el probleme si nu Robert... Invata sa piarda si intelege ca oamenii au sentimente si inimi si va accepta iubirea... SUNA ATAT DE FRUMOS!! "Ralu.Alina"

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine merge măcar o singură dată în Maramureș nu are cum să nu îndrăgească locurile frumoase, oamenii calzi și primitori... Din păcate nu am fost acolo decât vara, dar am vizitat locurile de care ai povestit aici. Cel mai mult m-a impresionat ospitalitatea oamenilor care te invita de pe strada, la ei în casă și îți arată ce au ei mai bun și mai frumos.

    RăspundețiȘtergere