Black Friday - vinerea cu cele mai multe reduceri din an!
Cred că foarte multă lume așteaptă Black Friday. Unii avem nevoie de electronice sau electrocasnice, iar alții pur și simplu sperăm să găsim haine, cosmetice, cărți și tot felul de lucruri la prețuri foarte bune. Eu mi-am propus ca de acest Black Friday să cumpăr cadourile pe care le voi oferi de sărbători și să-mi utilez noua casă în care mă voi muta. Desigur că visez și la niște UGG-uri, cosmetice, cărți și alte nebunii... :)
Anii trecuți am fost foarte dezamăgită de ofertele închipuite ale unora și m-am lecuit să mai amân să fac cumpărături sperând la reducerile fabuloase de Black Friday. Multe magazine ori aveau stocuri epuizate, ori nu aveau prețurile la care mă așteptam. Însă de anul trecut am studiat cu atenție ofertele și am ales câteva magazine de încredere unde știu că voi găsi sigur oferte bune.

Iată lista mea de magazine online de unde voi face cumpărături de Black Friday:
Cărți, CD-uri, DVD-uri, rechizite școlare și jocuri: Libris -> http://bit.ly/Carti-Libris

Haine, încălțăminte, genți și accesorii:

La Boutique Mall aveți un cod de reducere de 10% la orice produs, chiar și la cele aflate deja la reducere. Codul este: BLACKFRIDAY10

Cosmetice și parfumuri:

Produse naturiste, suplimente alimentare, miere de Manuka, cosmetice:

Electronice, electrocasnice, lenjerii de pat și multe altele: e-Mag -> http://bit.ly/E-MAG

Aștept cu drag să-mi împărtășiți experiențele voastre de Black Friday, să-mi povestiți ce v-ați cumpărat și să-mi dați idei bune! Spor la cumpărături și să vă bucurați de tot ceea ce vă veți cumpăra! 

  1. Eu vreau sa ii iau băiețelului meu un aparat de aerosoli ca este satul sarucul de antibiotice la 1 an si 8 luni! Sper sa funcționeze emagul maine dimineață! Te îmbrățișez cu drag, Alexandra din Ploiești

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multă sănătate băiețelului tău, draga mea! Sper să găsești ceea ce ai nevoie. Te pup

      Ștergere