Un vis împlinit.



Așa arăta locul în care trăia până acum câteva zile o familie cu copilași.
Aș putea povesti zile în șir despre oameni minunați, despre oameni buni, despre firme pentru care nu se reduce totul la profit, dar mă voi rezuma să vorbesc prin aceste poze. Vă voi spune doar că eu am scris o carte (Fluturi), iar Libris a decis să doneze 3% din vânzarea cărții pentru a ajuta un caz social. Am apelat la Asociaţia Umanitară "Dreptul la Viaţă" Huedin (o asociație de care sunt atașată sufletește) și am găsit aceste suflete care aveau nevoie de o schimbare, acea schimbare care să le asigure condiții decente de trai și care să le redea zâmbetul, încrederea și demnitatea...
Noi, fiecare, ne-am făcut partea noastră de treabă. Nu există prea puțin sau prea mult atunci când vrei sa faci un bine. Și știu că oricine poate face CEVA. Există mii de căi de a ajuta dacă îți dorești. 
Noi nu ne vom opri, vor exista și alte proiecte. 
Mulțumiri pentru acest vis împlinit: Libris, Editura For You (care a publicat Fluturi), Asociației Umanitare Dreptul al Viață Huedin, celor care ni s-au alăturat, Dacianei Loi (prietena mea dragă care s-a împlicat trup și suflet în acest proiect) și vouă, cititorilor care ați cumpărat cartea Fluturi! Trebuie să știți că datorită vouă câteva suflete trăiesc de acum altfel, că niște copilași vor dormi așa cum merită, că nu se vor mai simți diferiți și umiliți, că au primit un exemplu pe care nu-l vor uita niciodată.
Vă mulțumesc cu toată inima, oameni buni și dragi!


Așa arată căsuța lor acum...




,



Nu banii schimbă vieți, ci iubirea. 


22 de comentarii

  1. Foarte frumos! Te apreciez pentru toate gesturile bune pe care el faci si pentru sufletul tau curat! Nu multi fac asta si iti multumesc ca existi si pentru ca ii faci si pe ceilalti sa fie mai buni. Am cumparat cartea Fluturi ( am toate cele 3 volume ) si sunt extrem de fericita pentru ca am dublu beneficiu:
    1. iubesc cartea
    2. am ajutat niste suflete nevinovate

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat! Iar tu ai avut de castigat de aici: alte inimioare care sa te iubeasca!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari tie si celorlalti care s-au implicat sa ajute!Sunt sigura ca felul tau de a fi i-a determinat sa se implice pentru ca ai o putere fantastica de a motiva si de a impulsiona oamenii!Va doresc succes si cat mai multe vise implinite!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca va voi Domnul,pe la sfârsitul lui August voi fi pentru o saptamâna în Romania.Voi cauta sa cumpar tot ce ai scris,deoarece am înteles ca tot ce ai scris a fost cu suflet si ce poate fi mai valoros în univers,decât comorile eterne ce au ca sursa acest minunat si paradoxal sentiment...IUBIREA !
    Fii binecuvântata în toate .

    RăspundețiȘtergere
  5. e minunat ce se intampla acolo!
    Sunt cateva zeci de mii de copii in mizerie. Doar cateva sute de mii de romani ar putea sa le faca la toti viata mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur enorm ca am participat cu o firimitura la acest proiect!Esti minunata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa va dea sanatate si putere tuturor celor care ati facut posibila aceasta minune ! Unde sunt mai multi si puterea este mai mare , iar efortul cu dragoste depus nu are pret ! Din iubire cu oameni pentru oameni !

    RăspundețiȘtergere
  8. Fluturii tai au construit aripi acelor suflete. Felicitări Irina,mulțumiri Libris,bravo Daciana! Ați făcut o treaba grozava un exemplu demn de urmat

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari Irina !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitări, Irina!
    Dacă tot au zburat Fluturii din sertar, la ce vei mai da drumul acum? Din ce am înțeles de la tine, rețeta cu Libris, For You și Dreptul la Viață funcționează de minune, rămâne doar să o "prescrieți" și pentru următoarea lucrare...
    Zâmbete, vise și speranțe,
    Leo

    RăspundețiȘtergere
  11. O sa ma tot repet in comentarii,Irina,prin a spune cât esti de minunata si că esti un exemplu fantastic de bunătate si iubire. Te admir si ai un loc in inima mea,desi nu te cunosc personal.

    RăspundețiȘtergere
  12. Uite asa de tare ma faci sa imi doresc sa cumpar toti Futurii pe care îi gasesc in librarii!! Doar sa stiu ca alti ingerasi au parte de cateva picaturi de fericire...te iubesc OM FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  13. WOW NEMAIPOMENIT!!!! esti un exemplu de urmat Irina, ma bucur si eu pentru binele facut celor in mare nevoie. Facem si noi la firma noastra in Canada ceva similar, de Craciun, colectare de fonduri si bunuri pentru o familie in fiecare an.

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte minunat! <3

    RăspundețiȘtergere
  15. Extraordinar!!Mi-au dat lacrimile..

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte frumos! Dar oricât de mult face iubirea, a fost nevoie de bani pentru a renova casa. Sa fim realisti totusi.

    RăspundețiȘtergere
  17. O realitate minunata care va inspira si pe altii sa faca aceleasi eforturi admirabile!

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunteţi așa bune! Ce noroc să ai prieteni buni! Dumnezeu să vă binecuvânteze! :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Esti atât de speciala,încât te-as inchide intr-o cutie ceva,astfel incat sa nu aibe nimeni puterea de a te schimba sau de a te răni...esti un inger pe pământ, si sper sa se întoarcă la tine tot binele pe care il faci😇😘😘

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa iti dea Dumnezeu sanatate sa mai poti ajuta si alte suflete. Suntem un grup de romani din italia care facem si noi ce putem ptr a ajuta persoane nevouase din romania. Suntem putini, si am vrea sa putem face mai mult ptr ca este prea multa saracie in lumea asta. Te pup cu drag. Am citit cartile tale, iti multumesc ptr ca existi 💖💖💖

    RăspundețiȘtergere