10 milioane de vizualizări!



Pentru că azi blogul meu a depășit 10.000.000 de vizualizări vreau să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături în această lume frumoasă cu oameni minunați!
Când scriu, simt că mă destăinui unor prieteni buni. Sper că în scrierile mele ați găsit și lucruri din care să învățați câte ceva... și sper că am reușit, măcar uneori, să vă inspir și să vă reamintesc cât de buni și de frumoși sunteți. 
Să nu uitați nicio clipă că sunteți  m i n u n a ț i  și să nu lăsați pe nimeni să vă facă să credeți că sunteți altfel. 
Vă asigur de dragostea și prețuirea mea și vă doresc să aveți toată fericirea și iubirea de care depind sufletele voastre frumoase! 
10 milioane de mulțumiri, prieteni dragi! 



18 comentarii

  1. tu esti un om intr-un suflet nu un suflet intr-un om ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Te iubimmmmmm, frumoasa noastra minunata! 10 milioane de imbratisari! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place cum scrii dar nu imi place ca vrei sa impui voita ta de a invata pe altii. Relax more! Oricum , felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti un suflet atat de bland,cald,minunat si pur si simplu te iubesc ca ai intrat in viata mea, ca ai reusit sa ne faci sa vedem viata altfel decat e si mi.am dat seama ca fiecare clipa e de nepretuit!!! Sa nu ne parasesti niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti un om minunat!!! Din tot sufletul iti spun ca Te iubesc!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari Irina! Si noi te iubim!

    Laura

    RăspundețiȘtergere
  7. Cuvintele sant prea sarace,pot spune doar felicitari Irina!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitări, Irina!
    Un exemplu minunat de cum reuşesc cuvintele să devină cifre!
    Ţine-o tot aşa şi magia va continua, cuvintele devenind milioane!

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitări,Irina draga!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune!

    RăspundețiȘtergere
  11. Bună Irina, sunt Gabriela Brădean,chiar dacă nu mai am Facebook tot te urmăresc aici! Numai bine și multă sănătate. Aștept cu nerăbdare următoarea carte. Te pup și te îmbrățișez cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  12. Florina Nisioiu29 martie, 2016 21:37

    Cu siguranta esti un model foarte frumos de urmat Irina!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua, "Am sa ma iubesc" este inca un indemn ca este foarte important sa alocam timp pentru sufletul, corpul si mintea noastra, sa incercam zilnic sa facem ceva cat de marunt si pentru propria persoana, felicitari pentru atatea milioane de vizitatori si mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  14. Irina ne-ai promis ca ne povestesti despre cum te machiezi si ce farduri folosesti!m-as bucura sa aflu deoarece eu sunt pasionata de makeup!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  15. Va salut cu drag, felicitari si multe realizari in continuare, oricine lucreaza pentru a avea un blog activ intelege ca este nevoie de mult efort, perseverenta si rabdare pentru a obtine asemenea rezultate, daca privim si sutele de mii de aprecieri pe retelele sociale inseamna ca si continutul este unul calitativ si periodic, pe scurt, mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari pentru realizare!! Si sper ca oamenii care te citesc sa foloseasca frumosul din gandurile tale in viata lor. Tine-o tot asa si la mai mult

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc Irina ca existi in viata mea esti o persoana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamne Irina cat de iubesc !Cartilè tale mau facut sa vad viata altfel .. sa fiu mai buna,mai intelegatoare.Am trait cu tine fiecare moment de bucurie,de tristete..am plans,am ras. Eu nu stiam ce inseamna o carte pana pe masa in vestiar la lucru am dat de "Fluturi"...spre disperarea colegei mele sa o las jos sa poata citi... am devenit curioasa, mi'am comandato si am cutitoo de 4 ori priemele 2 vol si acum de 10 min am terminat al 3.Iti multumesc ca existi,ca mi'ai facut viata frumoasa si sa te rog din suflet nu te opri din scris.

    RăspundețiȘtergere