Scrisoare pentru mama




Mama păstează lucruri la care nici nu te aștepți. Am întrebat-o într-o zi care este cea mai frumoasă amintire pe care o are (legată de mine) și mi-a arătat această scrisoare (foarte lungă) din care vă împărtășesc doar prima pagină. I-am scris-o cu ani în urmă, când am plecat din țară. 
A fost nevoie să ajung departe de mama ca să îmi dau seama ce înseamnă pentru mine și ca să am curajul să-i spun tot ce simt pentru ea...

Cred că fiecare mamă trebuie să primească, la un moment dat, o asemenea scrisoare...

Dacă le-ați scrie mamelor voastre o scrisoare, ce le-ați spune? 





12 comentarii

  1. Eu am o relatie prea stransa cu mama mea ca sa i scriu scrisori. Cand eram mica poate scriam felicitari de ziua Ei sau de ziua mamelor. Oricum, acum cand vreau sa i multumesc pt Ceva o iau cu mine cand calatoresc sau pur si simplu gatesc Eu pt ea. Cred ca nimic Nu se poate pretui mai mult decat timpul petrecut impreuna. Mai ales cand Nu mai suntem copii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Relatia mea e prea dureroasa...

    RăspundețiȘtergere
  3. unde pot comanda cartile scrise de Irina Binder? Am citit Fluturi (2 volume -am inteles ca urmeaza si al treilea ???) si mi-a placut tare mult

    RăspundețiȘtergere
  4. Irina, ești cea mai gingașă și minunată ființă de pe pamînt!!! <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu mai am cui spune.Mama s-a stins acum trei luni...N-am avut niciodata puterea(si nici nu stiu de ce)sa-i spun cat de mult o iubesc.I-am demonstrat in mii de feluri dar i-am spus-o de prea putine ori.Ea a plecat si a lasat in urma, in sufletul meu, un gol imens.

    RăspundețiȘtergere
  6. Irina?dar care a fost relatia dintre parintii tai in realitate?au fost despartiti?de ce in tot ce scrii vorbesti de tatal tau mai presus de alte persoane ?,iar acum ma bucur ca ai scrii si de mama ta.Esti minunata ,nu stiu daca tot ceea ce scrii e si trait de tine sau doar ai o imaginatie foarte buna incat sa creezi aceste povesti minunate,cred ca fiecare persoana se regaseste in ceea ce scrii tu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Faci ce faci si ma mai faci unpic sa plang...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt un pui de scrisorar, dar uite că nu m-am gândit să-i scriu mamei tocmai o misivă.( adică m-am gândit, însă parcă n-am gâsit întrăzneala).Ce i-aş spune? Hmmm...că tare bună-i astă întrebare.
    Cum ar fi dacă...chiar ne-am apuca să le scriem părinţilor (cine-i mai are) , ori oamenilor care ne-au crescut şi ne iubesc o epistolă încernălată? Ar fi o nebunie? Ioi, hai c-ar fi fain!

    RăspundețiȘtergere