:)



Doamne, cât de mică este lumea unora... redusă la cei pe care nu-i plac, la răutăți, intrigi, răzbunări și la flecăreli inutile despre cei pe care-i detestă...
Știu că pentru unii seninătatea, fericirea și bunăstarea altora sunt greu de suportat, dar să dedice mai mult timp pentru a tulbura pacea celor pe care-i invidiază și pe care-i urăsc decât își dedică pentru împlinirea și evoluția lor, mi se pare trist. Foarte trist. Sau, poate că unii sunt atât de bolnavi și se detestă atât de tare, încât îi împlinește mai mult nefericirea altora decât fericirea proprie.
În acest timp, ceilalți, cei detestați, se bucură de viață și de oamenii cu care împart totul. Adorm împăcați, rostind și auzind "te iubesc". Se trezesc zâmbind, cu sufletele pline de pace, cu gânduri frumoase și constructive. Îmbrățișează, râd, plâng de bucurie și, din când în când plâng de dor sau împreună cu cineva drag care suferă. Mângâie, alină, dăruiesc, se roagă. Trăiesc viața senini, fără gânduri negre, fără preocupări bolnave și fără a se înjosi. 
Iubesc și sunt iubiți...



16 comentarii

  1. Bună,Irina!Te admir din umbră..

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Irina! Sunt perfect de acord cu ceea ce ai scris; si eu ma gandesc de multe ori cat de mult inseamna pentru mine un rasarit de soare, un zambet venit din partea persoanei iubite si multe altele care definesc clipele acelea unice in viata, pe cand pentru altii nu inseamna nimic.Ei vad doar rautati, bani si diferite vicii care sunt convinsa ca niciodata nu vor aduce fericire. Multumesc pentru gandurile minunate pe care le imparti cu noi!

    RăspundețiȘtergere
  3. "Doar în pomul cu roade se arunca cu pietre". Ești minunata nu îi lua în seama.Te iubim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Una din prejudecăţile lumii noastre este nevoia de a pune etichete,de a clasifica totul; oamenilor li se pare că au şi înţeles ceea ce au clasat.Intrebarile,ca si oamenii nu-si cauta raspunsul,se cauta pe sine .

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu conteaza cine te injura. Conteaza doar cine se roaga pentru tine. Multumim D.Irina Binder

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumusetea interioara nu e de vanzare si nici de imprumutat.Ea exista sau nu.Stiu,sunt toti mai multi cei care au uitat ce este omenia,iar atunci cand ai parte de un om deosebit iti vine sa ii faci reverenta.Multumiri pentru tot.Zambete si fericire iti doresc iar Bunul Dumnezeu sa-ti scoata in cale numai oameni deosebiti.

    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos si adevarat .Superb.Multumim mult pentru vorbele pline de alinare si frumusete.

    RăspundețiȘtergere
  8. Marea intrebare,la care nu stiu sa raspund,este urmatoarea: ce vrea, de fapt, o femeie??? :d :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Unele vor un,,te iubesc,, un,,multumesc",un umar pe care sa se aseze cand le e greu,un zambet, o imbratisare si un compliment,chestii simple.Altele vor conturi plane,masini luxoase,excursii etc.Concluzie:nu toate vor acelas lucru!Imi permit sa fac o recomandare pentru iubitii nostrii barbati,asa din cand in cand sa asculte''Durere femeiasca,,cantata de Tatiana Stepa.Dar, aici e postat un material despre neputinta unora sa-si arate dragostea fata de semeni,si nu dorintele noastre arzatoare ale urmasilor Evei.

    O zi frumoasa tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu deja ma simt prost,am ascultat melodia.concluzie:cautam exact opusul :))chiar sunt un om complicat offf:) Pt mn egalitatea intre sexe inseamna parteneriat.:) legea supra-compensatiei. Trebuie ca mereu sa investim mai mult decat obtinem>altfel nu vom obtine niciodata mai mult decat avem. Sa facem mai mult decat suntem platiti pt ca in timp să fim rasplatiti cu mai mult pt ceea ce facem.Si in final ofera mai intai pentru a primi mai tarziu..oferi un zambet primesti un pupic :de la viata ..:)"L supra-compensatiei" Dai si Primesti., iubirea asta pe cat de complicata pe atat de frumoasa :)

      Ștergere
    2. Imi pare rau, nu asta a fost intentia.Sfat:zambeste si o fata cu suflet bun si chip frumos se va indragosti de zambetul tau.Nu stii cand si unde te va lovi sageata lui Cupidon.Ai incredere in forta iubirii si in tine.Si ca in bonus pentru neplacerea creata asculta-l pe Chris Isaac,are melodii de suflet.Succes!

      Ștergere
  10. Eu vreau sa inteleg lucrurile aste pamantesti :)):)) nu sa le gasesc :) ..perfectionare cu cat sti mai multe cu atat mai bn :d sau mor mai repede cum se spunene la noi :)):p Omul ... o fiinta în căutarea întelesului :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru a intege trebuie sa experimentezi, deci trebuie sa te indragostesti, sa suferi sau nu,depinde.Rabdarea e una din calitatile care nu trebuie sa-ti lipseasca si foarte multa deschidere fata de fiinta din fata ta.Cum crezi tu ca inveti sa sofezi daca nu sofand!Cum sa intelegi femeile daca nu stand in preajma lor si la un moment dat indragostindu-te.Hai ca nu e greu deloc!!Daca crezi ca cineva iti va da o definitie a femeii astepti degeaba.

      Ștergere
    2. Vroiam sa inteleg ce vor femeile in general ce nu le mai ajunge de se plang atat.A citit pe multe site-uri dif com si am ajuns la concluzia ca barbati sunt niste (.....) :d Asa de rai si insensibili sa fim .:)Nu cum sa invat sa ma indragostesc cautam eu .Zic k ma descurc la capitolul asta :p Def: Iubirea moderna: sagetile lui cupidon înmuiate în otrava intereselor:))scz dak sunt prea direct :) ms pt ras d. dl. anonim :x

      Ștergere
    3. OK,ma bucur ca stai bine la capitolul cuceriri,dar se pare ca ori eu nu te inteleg ori tu vrei sa dezlegi mistere profunde. Daca citesti cu atentie primul meu raspuns a fost foarte précis.Nu ma repet caci n-are rost.,,Plansul" femeilor de pe unde tu citesti,e strigatul unor femei private de iubire.Sunt si barbati nefericiti din cauza femeilor, dar si multe femei, si inclin sa cred ca mai multe femei deoarece sunt mai sensibile,deoarece sunt datatoare de viata.Cam atat!Success in tot ce faci!

      P.S-Scuze Irina pentru ca mi-am permis sa raspund la aceste mesaje,aici pe blogul tau.Am vrut sa fiu de folios!

      Ștergere
  11. Ești minunată!!!!si după mulți ani am citit ceva atât de frumos de curat mă refer si la cartea ta,la tot.mulțumesc ptr faptul că mă regăsesc în foarte multe cuvinte pe care le scrii.te imbratisez cu drag de aici din Florida

    RăspundețiȘtergere