InterviuO studentă la jurnalism m-a provocat la un interviu aparte, simpatic. Mi-a plăcut că nu este clișeic, cu întrebări de genul: "Ce muzică îţi place" sau "Care e mâncarea ta preferată", adică lucruri care nu sunt relevante pentru a-ți face o părere despre cineva. 
I-am promis că dacă îmi place interviul, îl voi publica pe blog, deci, voila! 

R: Cum ai descrie omul Irina în câteva cuvinte?
Irina: Un om imperfect, dar cu intenţii bune, care iubeşte oamenii, pacea şi viaţa.

R: Ce te inspiră?
Irina: Mă inspiră oamenii buni şi tot ceea ce este frumos. 

R: Ce te face fericită?
Irina: Fericirea celorlalţi, pacea lor, râsetele, îmbrăţişările, iubirea.

R: Ce te enervează?
Irina: Haosul, agitaţia, gălăgia și oamenii nervoși.

R: Zi-mi ceva ciudat despre tine.  Lucruri care nu îți plac, de exemplu. 
Irina: Ciudat ar fi că nu mănânc şi nu beau după nimeni, dar mă pup cu toţi câinii pe care-i întâlnesc. 
Ce nu îmi place? Nu-mi plac vasele şi tacâmurile din plastic. Și nici sacoșele. Și nu suport vase ciobite. Consider că dacă ceva s-a spart, trebuie înlocuit, mai ales că veselă se găsește și foarte ieftină. 

R: Ai ceva dependenţe?
Irina: Da. Sunt dependentă de iubire. 

R: Ce nu îţi lipseşte niciodată din casă?
Irina: Veselia, lumina şi florile. Iar dacă te referi la lucruri, nu-mi lipseşte nimic, pentru că sunt foarte organizată.

R: Spune-mi 3 lucruri care nu-ţi lipsesc niciodată din geantă şi argumentează de ce?
Irina: Banii – pentru că mi se pare sub demnitatea unei femei să nu aibă bani când iese din casă. Actele – pentru că este obligatoriu să le ai mereu asupra ta. Telefonul – pentru că ştiţi deja cât suntem de dependenţi de comunicare.

R: Care este cea mai mare realizarea a ta?
Irina: Nu ştiu dacă am o realizare mare, dar am multe realizări mici. Cred că una dintre cele mai mari realizări pe care le poate avea un om ar fi să poată schimba ceva în bine în lumea asta sau în viața cuiva, iar eu am reușit și nu mă voi opri aici.

R: Care este cel mai mare regret al tău?
Irina: Că am amânat să iau anumite decizii şi că m-am încăpăţânat să stau alături de oameni care m-au irosit.

R: Când te gândeşti la copilăria ta, ce îţi aminteşti?
Irina: Fericire. Arome de fructe, flori, chec şi budincă de vanilie. Raze de soare, ţipetele fericite ale copiilor cu care mă jucam, câinele meu care mă iubea nespus și calul meu care se numea Amurg. Zâmbetul cald al tatălui meu și mirosul frumos al mamei mele.

R: Cum ai descrie prietenul ideal?
Irina: Un om în care să poţi crede cu tot sufletul, în prezenţa căruia să te simţi confortabil şi să nu trebuiască să te controlezi de teamă că i-ai putea leza orgoliul; în sufletul căruia să te simţi în siguranţă, care să se bucure de realizările tale şi care să te ajute să evoluezi. Un om pe care să-l revezi mereu cu bucurie nespusă şi după care să plângi când vă despărţiţi.

R: Dar partenerul de viaţă ideal?
Irina: Omul cu care să-ţi împarţi viaţa cu bune şi rele, alături de care să poţi construi, omul dispus să facă acele mici compromisuri și sacrificii care ajută o relaţie să fie armonioasă.

R: Cum ai vrea să fie copilul tău?
Irina: Să fie un om bun și demn. Să nu facă nimic din ceea ce văd atât de urât şi degradant la unii oameni. N-aș vrea un geniu, ci un copil fericit. 

R: Succesul te-a schimbat?
Irina: Nu. Sunt același om și voi fi același om. Succesul doar m-a responsabilizat. Am o mare datorie față de oamenii care cred în mine și care mă admiră: să nu-i dezamăgesc. 

R: Ca persoană publică eşti expusă şi la bârfe şi răutăţi. Ce părere ai despre asta?
Irina: Nu numai ca persoană publică eşti expusă la bârfe şi răutăţi. Fiecare suntem ţinta bârfelor, a intrigilor şi a răutăţilor, fiindcă lumea în care trăim este pestriţă. Pe mine nu mă mai preocupă de mult timp ceea ce spun gurile rele despre mine, fiindcă ştiu că vorbitul aiurea e preocuparea principală a oamenilor plictisiţi, cu o educaţie şi cu o cultură precară.

R: Crezi că există oameni care te urăsc? Dacă da, de ce şi ce le-ai transmite?
Irina: Da, sunt şi oameni care mă urăsc. De ce? De obicei urăsc cei care nu ştiu să treacă peste despărţiri, care nu ştiu să ierte eventuale greşeli, invidioşii şi cei care nu pot accepta ceva diferit de concepţiile lor.
Ce le-aş trasmite? Că le doresc să-şi recapete demnitatea şi pacea interioară, fiindcă un om care urăşte, recurge adesea la fapte care nu-i fac cinste şi care-l consumă inutil.

R: De ce crezi că unii oameni sunt răi?
Irina: Pentru că sunt nefericiţi, complexaţi, neîmpliniţi şi slabi. Ei se iluzionează că tulburând pacea altor suflete se vor simţi mai bine şi, în loc să facă ceva pentru bunăstarea lor, caută să distrugă fericirea altora. Păcat că aceştia nu realizează că toţi oamenii răi sunt nefericiţi, dar că nu toţi oamenii nefericiţi ar trebui să fie răi.

R: Dacă ai avea şansa să dai timpul înapoi, ce ai schimba la viaţa ta?
Irina: Aş iubi mai mult. Aş iubi cu toată inima, fără să îmi fie teamă de dezamăgiri, fără să îmi impun interdicţii. Aş iubi pe oricine ar merita, indiferent cum s-ar încheia acea relaţie (de iubire sau de prietenie), pentru că azi ştiu că viaţa este compusă din etape, că este un cumul de experienţe de care trebuie să ne bucurăm la intensitate maximă, fără planuri şi aşteptări care să ne aducă deziluzii.

R: Ţi-e teamă de moarte? Dacă ai afla că mai ai o lună de trăit, ce ai face?
Irina: Nu mi-e teamă de moarte, dar ştiu că nu voi fi niciodată pregătită să mor, pentru că mereu trăim cu senzaţia că mai avem atâtea de făcut şi de învăţat, că mai avem mult de iubit. Dacă aş afla că mai am doar o lună de trăit, cred că aş face cumva să fiu cât mai mult cu oamenii mei dragi, să-i fac fericiţi și să le las amintiri frumoase cu mine.

R: Ce părere ai despre minciună?
Irina: Atât minciuna cât şi adevărul sunt bune doar dacă sunt folosite în scopul binelui. Unii se bat cu pumnii în piept că nu mint niciodată, că iubesc adevărul, dar adevărul lor n-are nicio valoare şi nu reprezintă o virtute atâta timp cât îl folosesc ca armă împotriva altora. Adevărul care răneşte şi care distruge este mai urât decât minciuna. Din păcate, unii folosesc adevărul ca pe o virtute, fără a se gândi ce consecinţe are acesta asupra vieţilor celorlalţi, în timp ce alţii folosesc minciuna cu scopul de a face bine şi de a ajuta.

R: Urăşti pe cineva?
Irina: Nu. Sunt prea ocupată să iubesc pentru a avea timp şi energie să urăsc pe cineva. N-am loc pentru ură în sufletul meu. La un moment dat înveți valoarea unei clipe și nu ai irosi-o pentru nimic în lume cu prostii și cu oameni care nu merită.

R: Ce înseamnă pentru tine Dumnezeu?
Irina: Viaţa, iubirea, speranţa, alinarea, totul. Tatăl, mama şi prietenul care mi-au lipsit în cele mai grele momente ale vieţii mele.

R: Ce înseamnă pentru tine iubirea?
Irina: Cred că este elementul care face ca totul să funcţioneze perfect în univers. Este ceva de care depinde tot ce este viu pe acest pământ. Şi este sacră. 

R: Ce nu ai vrea să afle lumea despre tine?
Irina: Lucrurile care ar da un exemplu prost lumii, dar nu pentru că aş vrea ca lumea să creadă că sunt perfectă, fiindcă nu sunt, ci doar pentru că nu aş vrea ca cineva să înveţe ceva greşit de la mine.

R: Ştiu că te implici în diferite cazuri sociale. Cum ai început să ajuţi oameni?
Irina: Dumnezeu a trimis în calea mea oameni care aveau nevoie de ajutor, iar eu nu am trecut nepăsătoare. Satisfacţia de a fi util altora este de neegalat. Nu îmi place să vorbesc despre asta, cu atât mai mult cu cât unii vor crede că încerc să mă laud. Sunt sigură că fiecare om ajută într-un fel sau altul, chiar şi cei mai săraci oameni. Faptul că ei nu au bani şi lucruri pe care să le poată dărui nu înseamnă că nu pot ajuta cu o vorbă bună, cu o mângâiere, cu un exemplu bun, cu timp şi muncă dăruite.

R: Ce nu îţi place la oameni?
Irina: Răutatea, ipocrizia, egoismul, tendința de victimizare, prefăcătoria.

R: Ce părere ai despre adolescenţii din ziua de azi? Şi ce mesaj le-ai transmite?
Irina: Părerea mea despre adolescenţi este că sunt frumoşi, energici şi deştepţi. Mă enervează la culme generalizarea şi compararea lor cu generaţiile trecute. Fiecare generaţie este diferită şi adaptată la posibilităţile vremurilor respective. Adulții ar trebui să fie mai indulgenți, să le acorde încredere și respect și să aibă răbdare ca adolescenții să treacă prin etapele prin care am trecut și noi. Haideți să-i iubim, nu să-i huiduim și să-i dezaprobăm la fiecare pas.
Le-aş transmite adolescenţilor să fie autentici. Să nu se copieze unul pe celălalt, să nu aibă ca etalon modele fără valoare. Să se înconjoare de anturaj sănătos, de oameni care să-i inspire la frumos, de la care să înveţe, cu care să se distreze.  
Să nu se lase descurajați de nimeni și de nimic, să aibă ambiții frumoase și să facă tot posibilul să devină cea mai bună variantă a lor. Nu există om care să nu fie înzestrat cu calități, așa cum nu există om fără defecte. Important este ce lup hrănim - ca în pilda în care sufletul nostru este comparat cu un câmp de luptă pentru doi lupi, unul bun și unul rău și în care se spune că va câștiga cel pe care îl hrănim cel mai des. 

R: Accepţi câteva provocări cu poze care să ne ajute să te cunoaştem mai bine, cu toate că îți vom invada puțin intimitatea? Cititorii își doresc să afle cât mai multe despre tine.
Irina: Da. 

R: Arată-ne ultimul selfie pe care ți l-ai făcut într-un moment special și descrie-ne momentul.
Irina: Eram la lacul Beliș și priveam cu drag un grup de oameni pe care îi iubesc mult și care au venit de prin toată țara, chiar și din Germania și din Austria să ne întâlnim.

R: Pozează tot conţinutul din geanta ta.
Irina: Noroc că azi nu m-aţi prins cu vreun borcan de zacuscă după mine. :)

R: Pozează-ți dulapul cu haine.
Irina: Aici nu m-aţi prins, fiindcă sunt ordonată. :) Am haine prin mai multe dulapuri, dar pozez unul dintre ele. 

R: Pozează primul sertar din stânga pe care îl vezi acum. 
Irina: Aoleu… bine că nu e cel din dreapta! :)

R: Pozează al 2-lea dulăpior de la dreapta la stânga din bucătăria ta.
Irina: Sunt ordonată, v-am spus.  :) 

R: Pozează locul preferat din casă.
Irina

R: Pozează patul pe care dormi, dar fără să îl aranjezi.
Irina: Îl aranjez mereu după ce mă trezesc. 

R: Dedică-le o poză cititorilor tăi. 
Irina: Cu toată dragostea, este o poză cu flori culese de mine duminică, în 28 iunie și postez poza chiar la începutul interviului, ca întâmpinare pentru cititorii mei dragi. 

R: Ce le transmiți cititorilor tăi?
Irina: Că sunt minunați, că sunt mândră de ei, că-i prețuiesc și îi iubesc. Le mulțumesc pentru că sunt mereu buni cu mine și-i rog să ia de la mine doar ceea ce este bun. Am o mare responsabilitate față de ei, dar sunt om și, prin urmare, sunt supusă greșelilor. 
Cititorii mei au un loc numai al lor în sufletul meu, un loc în care sunt în siguranță. Le doresc cu toată inima să aibă tot ceea ce-i face fericiți! 

R: Ți-a plăcut interviul acesta? Ce notă i-ai da de la 1 la 10?
Irina: Da. Nota 10! 

 1. Si noi te iubim foarte, foarte mult! :*

  RăspundețiȘtergere
 2. Esti un om de nota 10,cred ca si interviul merita aceeasi nota! Ma bucur ca te cunosc,chiar si virtual! :*

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt unul din oamenii care le-ai schimbat viața.Sunt binecuvântată de Dumnezeu că te-am intâlnit! Felicitări pentru interviu, exact cum ești tu, plin de viață, de frumos și iubire!

  RăspundețiȘtergere
 4. Răspunsuri
  1. Da... și sunt o pacoste, nu știu de ce par altfel. :)

   Ștergere
  2. te dai prea mare si tare
   ..o fitoasa

   Ștergere
 5. Superb interviul! Ma regasesc in multe raspunsuri de-ale tale, Irina! Felicitari ca esti un om frumos, ordonat si fericit! Mi-ar placea sa te cunosc candva...sa bem o cafea impreuna, sa stam la taclale la o terasa linistita si cu multa verdeata. ♡♡♡

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Te aștept cu drag la o cafea la Brașov, dacă drumurile te aduc pe aici! Să îmi scrii pe facebook, nu mesaj, comentariu pe unele dintre pagini, ca să fiu sigură că îl văd în timp util.

   Ștergere
 6. Te-am cunoscut prin Fluturi si MULTUMESC ca ai intrat in viata mea exact la momentul oportun. Esti "eu" ....cu multi ani in urma. ....dar TRAIESTI. Multumesc tie si lui Dumnezeu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult! Mă bucur dacă Fluturi a avut impact bun asupra ta!

   Ștergere
 7. Esti un om cu suflet frumos!
  Dumnezeu ti-a daruit puterea de a respinge ura celorlaltisi faptul ca nu poti uri e minunat!!
  Te inteleg si e ataaaaat de bine sa stii ca,intre atatia invidiosi,egoisti si avizi de bani mai sunt si fapturi pentru care simplitatea,ordinea si iubirea sunt valori mult mai de pret decat cele materiale!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Cat de frumos si de diferit! BRAVO! Pentru amandoua!
  Nicoleta

  RăspundețiȘtergere
 9. superb..Irina esti cu adevarat un OM.

  RăspundețiȘtergere
 10. Esti minunta, IRINA BINDER ! Felicitari din tot sufletul pentru ceea ce esti si pentru tot ceea ce impartasesti, cu noi, zi de zi !!! Sa fii sanatoasa ,fericita si fiubita ! Multumim , te iubim !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult! Cele mai frumoase gânduri ți le trimit cu drag!

   Ștergere
 11. Fara nici un motiv anume...am plans.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt sigură că sunt lacrimi constructive, care ți-au eliberat sufletul. Te îmbrățișez cu drag!

   Ștergere
 12. Ce as putea sa spun mai mult ,doar ...ca esti MINUNATA si de fiecare data iti citesc cu mare drag postarile ! Bunul Dumnezeu sa-ti binecuvinteze viata .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ești prea bună cu mine, Camelia. Îți mulțumesc și îți doresc pace, bucurii și iubire!

   Ștergere
 13. pe lângă interviu, care de altfel se remarca prin autenticitatea lui, nu pot sa nu remarc, femeie fiind, multitudinea de produse de beauty pe care le deții. Recunosc, si eu sunt pasionata de tot ce tine se domeniul acesta. Si am citit si aici pe blogul tau, cate ceva despre recomandările tale in ceea ce priveste îngrijirea personală. Esti o persoana complexa, placuta, alaturi de care conversațiile se leagă ușor. Ce drăguța e fustița! Stiu ca iti plac rochiile vaporoase. Felicitari si studentei la jurnalism, ne pare bine sa vedem lucruri frumoase din viata ta. Si stii doar, ca noi femeile suntem interesate si de hăinuțe, de bijuterii, de tot ce tine de make-up. Felicitari pentru blog, se tratează aici diverse subiect... La cat mai multe subiecte si despre noi femeile! :* Love you!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc, mă bucur că ți-a plăcut!
   Da, mă pasionează cosmeticele, nu am timpul necesar sa scriu despre câte lucruri învăț și testez, dar încerc.
   Din păcate, silueta nu îmi mai permite rochii vaporoase, dar câte o fustă mai îndrăznesc. :)
   Te îmbrățișez cu drag și îți doresc să fii fericită!

   Ștergere
  2. Arati bine si daca pui o patura pe tine, nu te-am vazut niciodata așadar nu stiu exact cum arati, dar sunt sigura ca esti excepțională! Felul in care ne faci sa simțim ceea ce scrii...

   Ștergere
 14. Felicitari, esti o fata frumoasa ,un spirit liber si un suflet nobil si luminos.Pentru noi , cei din afara,e o bucurie imensa cand citim postarile tale,ne faci sa ne simtim acasa,ne dai putere sa mergem mai departe,in ciuda greutatilor pe care le intampinam aici,departe de tara.Multumim ca existi in viata noastra,te iubim mult ,ai grija de tine....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc mult! Îți trimit cele mai frumoase gânduri cu drag! Sunt binecuvântată cu cititori atât de buni!

   Ștergere
 15. esti minunata, pe bune daca nu. Si noi toti care te iubim! Esti un fenomen, esti ca un magnet.

  RăspundețiȘtergere
 16. Foarte naturalaaa si asta mi-a placut cel mai mult! Sa nu te schimbi! Mult noroc in viata iti doresc!
  Cand va aparea vol3? :)
  Te pup! :*

  RăspundețiȘtergere
 17. Iți mulțumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase pe care le transmiți. De fiecare dată când m-am simțit puțin deznădăjduită, am găsit aici ceva care sa mă consoleze și să mă facă să îmi dau seama ceea ce contează cu adevarat și să mă inspire să încerc în continuare să fiu un om cât mai frumos sufletește cu putință. Și ție îți datorez într-o mare măsură faptul că nu mai sunt o persoană pesimistă. Te îmbrățișez cu drag! - O adolescentă :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mi-ai făcut o mare bucurie, să știi. Te îmbrățișez și îți doresc să fii happy!

   Ștergere
 18. Cred, nu sunt sigura... te-am intilnit la biserica Greco-Catolica din Wien. Fluturii, este o carte de nota zece cu felicitari. Sa fii sanatoasa!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Viky, am fost anul trecut în Viena, dar nu am fost în acea Biserică...
   Îți trimit cele mai frumoase gânduri!

   Ștergere
 19. .Buna seara,Irina!... iti multumes ca transmiti viziunea ta frumoasa despre lume,si impartasi si noua un ocean din fericirea mea!!!...iti trimit cu drag o raza de iubire!:)))

  RăspundețiȘtergere
 20. Ai dreptate tinerii nostri sunt minunati, responsabili si cred ca vor schimba ceva in asa fel incat sa fie o lume mai iubitoare.

  RăspundețiȘtergere
 21. Iti multumesc ,ca existi,ca esti un om minunat,ca esti atat de naturala!

  RăspundețiȘtergere
 22. MI A FACUT PLACERE CEEA CE AM CITIT..

  RăspundețiȘtergere
 23. Esti o persoana cu suflet frumos de la care toti am avea atatea de invatat! Rar am intalnit pe cineva de o asemenea bunatate si cu asa echilibru sufletesc! Iti multumesc pentru ceea ce faci si pentru ceea ce esti si mai ales pentru ca impartasesti cu noi trairile tale!

  RăspundețiȘtergere
 24. Sper sa devin una din prietenele ideale pe care ti le doresti in viata ta.Pentru ca te ccunosc stiu ca esti exact asa cum te-ai descris in acest interviu.

  RăspundețiȘtergere
 25. Love you, Iri. More and more... :*

  RăspundețiȘtergere
 26. Irina, esti o superba. Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-am gasit. Am invatat foarte multe de la tine si ma bucur ca ne impartasesti momente din viata ta. Stiu ca o sa te intalnesc odata si-odata si abia astept acel moment!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aștept cu drag să ne vedem. Te îmbrățișez cu drag, om frumos!

   Ștergere
 27. Te iubesc Irina si iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru copiii mei!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și eu vă iubesc pe voi! Ceea ce am făcut.... am făcut pentru mine! ;)

   Ștergere
 28. Irina,esti un inger pe pamant...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt un om normal, plin de defecte. Musai trebuie să scriu și despre ele (deși eu cred că s-au văzut pe parcurs), fiindcă nu aș vrea să creadă lumea că sunt altfel decât un om cu de toate!

   Ștergere
 29. Ești foarte frumoasa, cu tot ce presupune asta, fizic, psihic și sufletește.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc! Aș vrea eu să fiu așa frumoasă cum mă văd cei care mă iubesc... :)

   Ștergere
 30. Draga Irina,esti minunata. Chiar existi? Da,sigur ca existi,si ma bucura acest fapt,ma bucur de fiecare data cand citesc de pe blogul tau,ma faci sa ma simt minunat,fericita,vesela si ma faci sa vreau sa dau ce am mai bun in mine.Te ador si-ti trimit o imbratisare virtuala,cu toate ca imi doresc sa fie una reala.Poate pe viitor......cine stie!?

  RăspundețiȘtergere
 31. Te iubim mult de tot, suflet frumos! :* multumim pentru sinceritate si pentru cuvintele tale care ne sufletul cu bucurie! Te iubiiiiiiiim enorm! :* :* :* :*

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt binecuvântată, sper să nu vă dezamăgesc! Gânduri bune cu toată dragostea!

   Ștergere
  2. Buna Irina! Nu am fost niciodata la Brasov.dar daca o sa vin.voi veni cu un singur gand.sa te intalnesc si sa stau macar 2 minue de vorba cu tine.imi esti foarte draga .esti un exemplu pentru mine si un model dupa care ma voi ghida in viata.sunt norocoasa si recunoscatoare pt faptul ca te am intalnit....am numai 18 ani si te urmaresc doar de cateva luni...dar in toata viata asta vreau sa stii ca imi voi face mereu timp sa citesc ceea ce tu scrii.pt ca imi da incredere in mine .dar mai ales .asa.pot devenii un om mai bun.un om ca tine! Am citit ambele volume si mi au placut enorm! Te iubeec! Multe imbratisari de la Craiova! ♥♥♥

   Ștergere
 32. M-a placut mult ce am citit ,esti un om special,te iubesc !

  RăspundețiȘtergere
 33. Multumesc draga Irina.Mi-a placut interviul ...cu poze cu tot. Multumim pentru minunatele flori de camp .Le-am simtit parfumul.

  RăspundețiȘtergere
 34. Te felicit cu toata inima pentru gestul facut cu banii câștigați din cartea fluturi. Multe lucruri m-au impresionat la tine, dar asta a pus capac. Esti ca si un înger, esti minunata! Ai dăruit acest dar de mare preț... Te iubesc enorm, si pentru asta. Sunt uimita, te respect pentru toate actele de caritate pe care le faci si te asigur ca ai un loc foarte special in inima mea.

  RăspundețiȘtergere
 35. ce ne faci de te iubim asa mult? Si suntem o multime... :)

  RăspundețiȘtergere
 36. Superb! As vrea sa te cunosc candva (sunt din Brasov :D) . Te admir esti o persoana minunata , te pup!:*

  RăspundețiȘtergere
 37. O doamna frumoasa si cu un suflet mare! Numai bine!

  Maria.

  RăspundețiȘtergere
 38. Irina, esti minunata! Nu pot sa cred ca exista oameni ca tine! M.ai fascinat de prima data de cand am inceput sa citesc Fluturi pana la ultimul cuvant..apoi an inceput sa iti citesc blogul si atunci am realizat ca esti cu adevarat speciala! Le.am povestit tuturor prietenilor mei mai apropiati despre tine si despre cum incerci sa schimbi ceva in lumea asta si despre cum ne faci sa fim mai buni! Te iubesc enorm pentru sufletul tau, pentru fiecare gest pe care il faci! Te admir si sper ca intr.o buna zi sa incerc sa schimb ceva in lumea asta, asa cum faci tu!

  RăspundețiȘtergere
 39. Ești o femeia minunata Irina..fiecare cuvânt are o amprentă si nu un preț. .urasc preturile..iubesc cuvintele..ele aduc alinare si te scot din starile care negativismul incearca sa te amprenteze.Felicitari pentru tot ceea ce faci !

  RăspundețiȘtergere
 40. Excelent interviu si original, nota A+++

  RăspundețiȘtergere
 41. Am terminat lectura acestui interviu plingind!Pling foarte rar,caci viata m-a invatat sa fiu puternica!Dar e atit de placut sa gasesti oameni Buni,adevarati,cu valori si imi doresc din tot sufletul sa fii reala,nu doar un personaj public. Angelica !

  RăspundețiȘtergere
 42. Irina, trebuie sa fii o persoana ASUMATA.Adica, daca ai un blog, trebuie sa te astepti si la pareri bune si mai putin bune, de aceea exista rubrica " comentarii". Sunt gandurile cititorilor tai iar cei ce au parerea lor despre unele postari, nu trebuiesc jigniti.Nu toata lumea te poate ridica in slava! Pe langa fluturași coconasi, zenuri si ale chestii de altfel bune, mai sunt oameni care isi expun părerile.Asuma-ti-le!!

  RăspundețiȘtergere
 43. Pentru că ați început să vă jigniți între voi, voi șterge toate comentariile cu aluzii și insinuări și nu mai aprob nimic de genul acesta. Nu vă permit să mă jigniți nici pe mine, nici pe Raluca și nici să manipulați voi lumea cu insinuări paranoice.
  Mie nu îmi place cloaca, nici circul și nu voi permite nimănui să se jignească aici, indiferent ce cauză susține. Dacă tot defilați cu pretenții de doamne, purtați-vă ca atare sau măcar civilizat, că nu este nimeni dator să vă accepte apucăturile grosolane pe care le numiți voi "păreri negative". Și nu înțeleg ceva: dacă nu vă place de mine, ce căutați aici?
  Cât pentru doamna "Alina" mai am un singur lucru de spus: tigrul și leul sunt, într-adevăr, mult mai puternici, dar lupul nu face trucuri și nici spectacol la circ.

  O zi frumoasă!

  RăspundețiȘtergere
 44. Am inteles in sfarsit, este cumva un blog de linguseli?! Numai cei ce te plac, au voie sa posteze? Inca o data sictiresti parerile unora care iti pun franc ce gandesc chiar daca gresc sa nu.Oricum, sunt mai asumatica tine! O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Calmează-te, te porți anormal. Nu este blog de lingușeli, dar nici blog de cloacă și circ. Părerile contra, fie și greșite, trebuie expuse civilizat, fără insinuări și manipulare.
   Când vă voi insulta eu sau cititorii mei, atunci voi accepta insulte.
   Dacă eu te-aș insulta acum pe blogul tău și aș spune inepții, cum ai reacționa?
   O zi bună!
   Regret, nu am timp de stat la taclale cu cei dispuși să îmi irosească timpul într-un mod neconstructiv.

   Ștergere
 45. Ai sters-o pe Raluca!:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamne,unele nu stiti cand sa va opriti.....trebuie sa fii tare plictisita daca tot dai refresh la pagina asta ca sa ai o discutie deja penibila.Get a life! :))))

   Ștergere
 46. Te iubesc enorm, suflet minunat! Te iubeeeeeesc! :*

  RăspundețiȘtergere
 47. Irina,sunt o fana asa cum sunt si majoriatea celor care iti scriu.Cartea ta m-a facut sa fiu dependenta de ea si de tine chiar si de personajele(pe care am incercat sa le gasec,dar nu am reusi...)Am o curiozitate daca doresti sa ne impartasesti ceva mai persobal... mai esti impreuna cu Robert?
  Sper sa-mi vezi mesajul si chiar sa-mi raspunzi...😗

  RăspundețiȘtergere