Elefant aniversează 5 ani!
Și, așa cum era de așteptat, Elefant (http://tinyurl.com/pvsvu3a) sărbătoreste cei 5 ani oferind reduceri mari și o gamă foarte largă de produse! 
Eu am și primit deja cutia verde cu produsele dorite de mine: o carte, o loțiune de corp și o poșetuță. 
Vă invit și pe voi aici: http://tinyurl.com/pvsvu3a să vedeți ofertele și să vă bucurați de experiența cumpărăturilor de calitate.
Sunt clienta celor de la Elefant încă de la început și sunt mereu plăcut surprinsă de evoluția lor, de noutățile și diversitatea produselor. I-am „testat” (neintenționat) în diverse situații, am testat și politica lor de retur (când am vrut altă culoare la un produs) și totul a funcționat corect și foarte prompt. Sunt un spirit critic și nu aș tolera lipsa de profesionalism.
Un mare avantaj al lor mi se pare și faptul că le pot trimite cadouri și celor aflați în alte orașe, fiind surprinși plăcut de cutia verde pe care o primesc direct acasă (nu numai în țară, ci chiar și în străinatate). 
Aștept să-mi împărtășiți experiențele voastre cu Elefant (http://tinyurl.com/pvsvu3a) și, de ce nu, să îmi spuneți ce v-ați cumpăra de la ei sau ce mi-ați recomanda odată cu aceste reduceri semnificative. 

Personal recomand cu toată încrederea magazinul Elefant și le urez mulți ani înainte! 1. Irina,cat a costat lotiunea Cacharel?Eu am parfumul si il ador!

  RăspundețiȘtergere
 2. Intră pe linkurile din postare și găsești acolo toate ofertele.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu am cumparat de la ei mai multe parfumuri,au cele mai bune preturi de pe piata si sunt originale.Iti recomand Irina!

  RăspundețiȘtergere
 4. Irina,mai scoti cel de-al 3-lea volum din Fluturi?

  RăspundețiȘtergere
 5. Si eu sunt clientul lor de vreo 3 ani, perioada in care am cumparat de la parfumuri pana la carti, electronice sau chiar tigai :)

  RăspundețiȘtergere