Păreri...Uneori se întâmplă să descoperi că există persoane care te percep greşit. De obicei părerea lor despre tine este influenţată de poveşti menite să îţi creeze o imagine urâtă, pe care cineva le-a răspândit...
Şi atunci ai tendinţa să dovedeşti adevărul, să lupţi să arăţi oamenilor cum eşti, de fapt.
Totuși tind să cred că este mai bine să nu faci nimic pentru a schimba păreri greşite despre tine, cu atât mai mult cu cât, unele persoane sunt superficiale, subiective şi influenţabile. 
A te strădui să schimbi percepţii şi mentalităţi presupune de multe ori consum inutil de energie şi de sentimente... Şi, mai mult de atât, lupta de a dovedi cine ești cu adevărat și de a-ți face dreptate poate duce de multe ori la discuţii fără sens, la bârfe şi la lucruri care nu fac cinste unui om.
De aceea cred că este mai constructiv, mai demn și mai elegant să stai retras și să lași timpul și faptele tale să contrazică acele păreri greșite și să dovedească lumii cum și cine ești...

Soarele nu mă va priva de lumina și de căldura lui doar pentru că privirile unor oameni îmi vor ține umbră.


  1. Foarte adevarat... eu am tendinta de multe ori sa ma apar in fata celor care ma judeca pe nedrept, dar mi-am dat seama ca nu rezolv nimic. Mda, faptele noastre dovedesc pana la urma cine suntem in realitate :)

    RăspundețiȘtergere