Dar într-o zi...



Cei care te-au rănit în trecut, au sădit în sufletul tău teama de eşec… teama de dezamăgiri şi de abandon, de oameni care nu ştiu să iubească. Şi te-au făcut să îţi încătuşezi sufletul, să-l protejezi de aceia care doar cotropesc suflete şi care iau tot ce este mai frumos în ele, ca mai apoi să plece, lăsând în urma lor dureri, lacrimi şi întrebări fără răspuns.
Dar într-o zi, întâlneşti acea persoană diferită de toţi cei care ţi-au înşelat aşteptările… O persoană capabilă să te iubească şi să alunge toate fantomele trecutului care îţi bântuie sufletul pustiit. O persoană care, cu o simplă mângâiere va descătuşa toate lanţurile cu care ai încercat să îţi protejezi sufletul… O persoană menită să aducă în viața ta frumusețe și bucurii. O persoană care îţi va reda încrederea şi care îţi va reaminti cine eşti şi că meriţi să fii fericit şi iubit!

2 comentarii

  1. Foarte frumos.teasputea asculta toata ziua.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...imi place optimismul tau.As vrea sa mai am puterea de a crede ca aceste lucruri se vor intampla, dar realitatea e ca doar cateva persoane vor avea parte de acest noroc,...iar eu nu voi face parte din grupul celor norocosi.
    PS: ...am citit "Fluturii" si trebuie sa recunosc ca acum privesc altfel modul in care gandeste o femeie

    RăspundețiȘtergere