Limite



Uneori ne limităm orizontul la spaţiile mici care ne înconjoară. Ne limităm visele, dorinţele, speranţa, încrederea şi nu vedem dincolo de probleme, de nevoi, de nemulţumiri, de oamenii care se afla în jurul nostru...
Ştii, orizontul nu este limitat la spaţiul mic din jurul tău. Viaţa nu se limitează la nişte eşecuri, nici la nişte oameni care te-au dezamăgit…
Ai încercat să priveşti mai departe, dincolo de toate acestea? Atunci când simţi că nu mai ai nici o perspectivă, niciun drum de urmat, niciun rost, priveşte cât de departe poţi. Atât de departe poţi ajunge, cât vezi cu ochii! Ba chiar mult mai departe!
Atunci când îţi lipseşte cineva mai mult decât poţi suporta, priveşte cerul… Ştii că tu şi acel om împărţiţi acelaşi cer? Ştii că în iubire nu există distanțe care să nu poată fi parcurse?
Atunci când te simți singur, nedorit, neimportant, amintește-ți că ești un miracol, că oamenii nu sunt meniți să fie singuri, că Dumnezeu a pregătit fiecarui om un suflet pereche care să îl împlineasca, să îl iubească, un suflet pentru care să devină totul.
Atunci când oamenii te dezamăgesc, iartă-i şi uită de îndată, eliberează-ţi sufletul de dureri și de temeri, pentru oamenii minunaţi care merită să facă parte din viaţa ta.
Atunci când simţi că nu te iubeşte nimeni, priveşte în jurul tău. Vezi câte dovezi de iubire ţi-a dăruit Dumnezeu? Tot ce te înconjoară frumos, tot ce ai tu în suflet frumos, visele, şansele, oamenii, toate sunt dovezi de iubire!
Căuta să vezi mai departe de tot ceea ce te înconjoară, dă frâu liber viselor şi luptă să ajungi acolo unde vrei să ajungi şi să devii cine vrei să devii!

Niciun comentariu

Te încurajez să îți folosești numele real atunci când lași comentarii. ヅ