Asta sunt.
Kurt Cobain spunea: “Prefer să fiu urât pentru ceea ce sunt, decât iubit pentru ceea ce nu sunt.”
Eu trăiesc după acest principiu… și îmi asum cu responsabilitate ceea ce sunt, cu bune și cu rele. Nu caut să fac pe plac oamenilor, oricât de mult i-aș iubi. Sunt sinceră și îmi exprim emoțiile și trăirile chiar dacă asta înseamnă să nu spun mereu ceea ce place auzului. Prefer să deranjez cu sinceritatea mea, decât să lingușesc doar pentru a le face pe plac celorlalți.
Această atitudine îi îndepărtează pe oamenii care nu suportă adevărul, pe aceia care trăiesc doar pentru a fi aprobați, menajați, lingușiți… 
Îi îndepărtează pe aceia care iubesc condiționat… Este un risc pe care mi-l asum, chiar dacă pierderea unui om este dureroasă. Acesta este felul meu de a iubi: sincer. Acesta este felul meu de a fi și nu mă voi risipi încercând să fiu altcineva pentru aceia care nu mă acceptă și care nu mă pot iubi așa cum sunt…
Nu sunt un om perfect și nu voi fi niciodată, dar intențiile mele sunt onorabile. Iubesc cu tot sufletul și nu îmi doresc în viața mea decât oameni ca mine.

  1. Nu esti un om perfect, asa cum nici eu nu sunt, dar te iubesc asa cum esti. ♥ Restul e can-can.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ardeleanu Hanelore29 aprilie 2013, 22:00

    Si eu te iubesc Irina, in ciuda faptului ca nu prea postez ceea ce simt! Poate din cauza ca regasesc in comentariile lasate de altii , ceea ce simt si eu! Dar faci parte din sufletul meu!

    RăspundețiȘtergere