PrieteniExistă oameni pe care îi poți numi cu adevărat prieteni. 
Sunt acei oameni pe care te poți baza cu adevărat. 
Sunt acei oameni care au întotdeauna timp pentru tine, răbdare să te asculte, o vorbă bună , o încurajare, o mângâiere, o lacrimă. Sunt acei oameni care au puterea că printr-o simplă îmbrățișare să îți ia jumătate din poverile sufletului și să te facă să nu te mai simți singur, nedorit, neiubit. 
Sunt acei oameni care se bucură de fericirea ta și care suferă alături de tine. 
Sunt acei oameni care nu te resping și care nu își schimbă părerea despre tine, atunci când greșești, când treci prin încercări și decăderi. 
Sunt acei oameni care nu îți reproșează, care nu îți invocă mereu greșelile și care nu îți amintesc niciodată că te-au ajutat.
Sunt acei oameni care te iartă înainte de a le cere tu iertare. 
Sunt acei oameni care nu pretind să fii într-un fel anume, ci le este suficient să fii tu, acceptându-te atât cu calitățile tale cât și cu defectele pe care le ai. 
Sunt acei oameni cu care împarți momente bune și momente grele, lacrimi de dor și lacrimi de bucurie, oameni cu care împărtășești vise și care te îmbogățesc cu amintiri. 
Sunt acei oameni care atunci când tu ești la pământ, se pun pe locul doi, dăruindu-ți toată energia lor spre a te ajuta. 
Sunt acei oameni pe care nu îi poți păcăli cu un zâmbet fericit. 
Sunt acei oameni pe care nu îi deranjezi niciodată. Acei oameni cărora știi că le poți spune orice, fără teamă că te vor trăda, sau că te vor judeca. Sunt acei oameni care îți înțeleg rațiunile inimii și care îți respectă alegerile. 
Sunt acei oameni care nu îți spun ceea ce îți place să auzi, care nu te lasă să persiști în greșeli și care luptă pentru binele tău. 
Sunt acei oameni care nu își compară lucrurile și realizările cu ale tale și care nu te invidiază dacă ai mai mult decât ei. 
Sunt acei oameni pe care știi că îi vei găsi mereu acolo și că niciodată nu îți vor întoarce spatele. 
Viața a fost generoasă cu mine și m-a binecuvântat cu asftel de oameni. Unii dintre ei îmi sunt prieteni în viața reală, alții sunt doar prieteni virtuali (deocamdată). 
Îi respect, îi prețuiesc și sunt recunoscătoare că ei există. Simt că un simplu „mulțumesc” nu poate acoperi valoarea prieteniei lor și că orice aș spune, oricât de frumos ar suna, nu poate exprima admirația, recunoștința și toate sentimentele frumoase pe care le am pentru ei ... 
Vă iubesc cu toată forța sufletului meu! 1. NU AM CUVINTE,DOAR LACRIMI DE BUCURIE SI DE MULTUMIRE CA AM CUNOSCUT UN SUFLET MINUNAT

  RăspundețiȘtergere
 2. Iar eu iti multumesc ca mi-ai acordat sansa de a face parte din acest grup. Esti un om care merita prieteni adevarati. Esti un om minunat, care inspira dragoste si frumusete. Te iubesc Irina! Si iti multumesc! :*

  RăspundețiȘtergere
 3. Sint cele mai frumoase cuvinte pe care le-am primit de la o tinara cu un spirit care rasare dupa foarte lungi perioade.
  Acel spirit salasluieste in tine, iar uneori, tisneste, pur si simplu.
  Rar mi-a fost dat sa citesc asemenea trairi profunde asternute cu talent si simtire cu care sint inzestrati oamenii mari.
  Ai talent, Irina Binder. Scrie, publica, asa cum numai ti stii sa scrii.
  Ma inclin in fata ta!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt cele mai adevărate cuvinte despre prietenie pe care le-am citit în ultima vreme.
  Îţi mulţumesc că exişti şi că ne încânţi mereu cu ceva preţios, frumos şi unic.
  Eşti o persoană specială Irina şi persoanele ca tine merită, cum a zis şi Iustina, prieteni adevăraţi şi buni.
  Te îmbrăţişez cu drag.

  RăspundețiȘtergere
 5. eu am invatat de la tine sa fiu un astfel de om si iti multumesc draga mea! si eu te iubesc!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. foarte frumos, a ajuns direct la inima!

  RăspundețiȘtergere
 7. frumoase cuvinte....si eu acum am nevoi de cineva care sa imi spuna.....sunt eu langa tine...poate pentru prima data in viata am nevoie de asa ceva....

  RăspundețiȘtergere
 8. cuvintele tale surprind exact ceea ce simt si nu pot spune eu...

  RăspundețiȘtergere
 9. E ATAT DE FRUMOS,TOT CE SCRII!EU PRIMESC TOTUL CA PE UN DAR CE VINE DE LA TINE,CATRE NOI.CE BINE CA ESTI,CE MINUNE CA TE AVEM!

  RăspundețiȘtergere
 10. ANONIM O3 MARTIE 2014 FELICITARII SUPERB

  RăspundețiȘtergere
 11. FELICITARII MINUNAT MINUNAT

  RăspundețiȘtergere
 12. Esti o persoana deosebita,sensibila si calda.Chiar sti sa exprimi in tot ce scri povesti pentru sufletul fiecaruia.Sa fi sanatoasa si fericita draga mea.
  Dorina Preda

  RăspundețiȘtergere
 13. Esti minunata, draga mea.. Mereu cand am nevoie de tine, de sfaturile tale.. Esti aici.. Gandurile tale, sentimentrle, iubirea ce o pui in ceea ce simt..tot imi arata cat de bun, sensibil, cald si minunat este sufletul tau.. �� nu stiu cum sa iti multumesc!!

  RăspundețiȘtergere