Ajunge!Ajunge! Ai suferit destul.
Ajunge cât ai plâns și cât te-ai ascuns.
A venit momentul să te ridici și să pornești pe un alt drum. Nu te mai încăpățâna să mergi pe un drum care nu te duce nicăieri.
Du-te și privește-te în oglindă. Îți place ce vezi? Ochii plânși, chipul trist cu grimase de durere și sufletul răvășit? Ștergeți lacrimile, pansează-ți rănile sufletești și scoateți din minte  dezamăgirile trecutului. Fiecare secundă în care îți plângi de milă înseamnă o șansă pierdută la fericire.
Zâmbește! Vezi ce frumos ești?
Amintește-ți cine vrei să fii. Amintește-ți că ai dreptul la fericire!
Ai în fața ta mai multe drumuri pe care poți alege să pornești. Important este să faci primul pas. Îndrăznește! Ia cu tine lecțiile învățate din toate experiențele, ia-ți încrederea, forța, visele și iubirea. E tot ce îți trebuie pentru a porni pe noul drum al vieții tale. Nu privi înapoi la drumul pe care l-ai abandonat. Nu plânge după oamenii care au ales alte drumuri. Aceștia au fost doar niște umbre care te-au însoțit pe parcursul călătoriei tale.
Să nu te simți singur. Ai în permanență cu tine cel mai bun prieten: pe Dumnezeu.
Nu ști ce te așteaptă pe noul drum pe care vei porni. Nu ai nicio garanție că vei găsi fericirea. Dar ești dator să o cauți. Nu în oameni trebuie să crezi, ci în tine.
Mergi înainte! Să nu cumva să privești în pământ. Admiră peisajele și privește oamenii. Fii frumos și cald. O mulțime de oameni așteaptă să facă parte din viața ta.
Dragostea și fericirea te așteaptă. 
Mergi înainte!
 1. Foarte frumos!de fiecare data ma regasesc in tot cea ce citesc...felicitari pt cea ce faceti!As vrea daca se poate sami lasati o adresa de mail sau ceva pt ca as vrea sa va povestesc putin din ce am trait eu si as vrea daca se poate un sfat am mare nevoie..pt ca ma simt pierduta...facebokul meu e bobo tau iar adresa de mail cs_pappy@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 2. Fiecare rascruce in drumul nostru este o sansa pentru un nou inceput.
  Nimeni nu ne spune care este drumul cel bun pentru ca nimeni nu stie...; doar sufletul si idealul pe care ni-l alegem, ele ne poarta de mana si ne ghideaza pasii.
  Luand ca reper linia orizontului, chiar daca stim ca nu poate fi atinsa, fiecare zi este o provocare, un indemn de-a face pasul mai departe.
  Oricum ajungem. Totul este sa nu stam pe loc cu fata intoarsa spre trecut.

  RăspundețiȘtergere
 3. foarte frumos...chiar m-ati facut sa zambesc!
  Felicitari ptr tot!:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Suna frumos, dar realitatea este mult prea ''dura,, uneori :(

  RăspundețiȘtergere
 5. E atat de greu uneori sa renunti , atat de dureros incat nu stii ce sa alegi sa pleci.. sa mai stai
  de durut orcum doare ....
  si in definitiv sa spune ca speranta moare ultima

  RăspundețiȘtergere
 6. Chiar e foarte greu sa renunti la cineva. Nu stii daca sa mai ramai sa astepti sau sa pleci. E foarte greu....

  RăspundețiȘtergere